Мария Бакалова е звездното последно попълнение на отбора посланици на

...
Мария Бакалова е звездното последно попълнение на отбора посланици на
Коментари Харесай

Мария Бакалова стана посланик на Sofia Open 2022


Мария Бакалова е звездното последно попълнение на тима посланици на Sofia Open 2022. Българската актриса за първи път влиза в такава роля и прави дебют в света на спорта.
Номинираната за „ Оскар “ Бакалова записа особено видео в Рим за седмото издание на шампионата. Sofia Open 2022 е в „ Арена Армеец “ от 25 септември до 2 октомври. “За мен е чест да приема задачата да бъда дипломат на Sofia Open 2022. Искрено се вълнувам, че тази година в действителност доста надарени международни звезди ще посетят родината ни, а ние ще може да се насладим на техните мачове.. Ще играят също невероятните Димитър Кузманов и Александър Лазаров. Международните участници освен ще могат да видят с очите си хубостта на София, а и чакат среща с една от най-любимите си публики – българската. Една седмица тенис шоу за българската аудитория. Мачове от най-високо равнище, само че и време, в което целия свят ще гледа към София. Гейм Сет. Мач. Sofia Open. Време е за тенис “, сподели във видеото Мария Бакалова.
Сега тя продуцира и взе участие в новия български филм „ Триумф ”. Любопитно е, че в него тя си партнира със своя непосредствен другар, наставник и продуцентски сътрудник Юлиан Костов, както и с различен дипломат на тенис шампионата – Юлиан Вергов.В тима посланици на Sofia Open 2022 влизат още Цветана Пиронкова, Поли Генова, Маги Джанаварова, Юлиан Вергов, Ненчо Балабанов, Йордан Йовчев, лицата на NOVA Валерия Видева-Желязкова и Лора Георгиева, както и австралийската тенис легенда Пол Макнами – някогашен №1 в света и притежател на пет трофеи от Големият шлем на двойки.
Източник: flashnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР