Мария Бакалова е сред най-успешните български актриси в момента. Тя

...
Мария Бакалова е сред най-успешните български актриси в момента. Тя
Коментари Харесай

Кръвта вода не става! Мария Бакалова напусна Америка и жертва холивудската си слава заради любовта към Валери

Мария Бакалова е измежду най-успешните български актриси сега. Тя е единствената българка, която бе на косъм да завоюва „ Оскар “.

Откакто е гадже на Валери Григоров, Мария е не запомнила за всичко друго в живота й. Блондинката е луда по сина на легендата в спортната пукотевица Мария Гроздева, която е двукратна олимпийска шампионка, и е подготвена даже да се завърне да живее в България.

Наскоро младата двойка е била видяна да се забавлява в механа в родния град на актрисата Велинград. Това значи, че тя към този момент го е показала на родителите си, като дори той спи в тяхната къща.

Мария Бакалова била подготвена да се върне за непрекъснато в родината си, единствено и единствено да бъде постоянно с Валери. По този метод тя може да жертва холивудска кариера, защото към този момент се движи в тези среди и познава точните хора, които да я изстрелят напред.

Актрисата била уверена, че и в България има положително и качествено кино, а и доста сериали, които ще й паснат. Освен това тям желала българската аудитория да я опознае, тъй като все още тя я познава най-вече от публикации и фотоси.

Любовта е сляпа, споделят мъдрите хора. Дано Валери Григоров не я разочарова и оправдае упованията й.

Източник: Crimesbg.com
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР