Мария Бакалова е официално номинирана за едни от най-престижните филмови

...
Мария Бакалова е официално номинирана за едни от най-престижните филмови
Коментари Харесай

Мария Бакалова е номинирана за "Златен глобус", ще се бори срещу Кейт Хъдсън и Мишел Пфайфър

Мария Бакалова е публично номинирана за едни от най-престижните кино награди в света - " Златен глобус ". Нейната номинация е за ролята ѝ във кино лентата " Борат 2 ". Бакалова е първата българка, номинирана за влиятелната премия.

Номинациите бяха оповестени от Сара Джесика Паркър, а оспорваната борба на Бакалова, която е в категорията за най-хубава женска роля в комедия или мюзикъл, ще бъде против Кейт Хъдсън и Мишел Пфайфър, Розамунд Пайк и Аня Тейлър-Джой. Най-интересното е, че Мария е номинирана за основна роля, а не за поддържаща, както някои издания чакаха.

Припомняме, че през 2003 година Катрин Зита-Джоунс бе в сходна обстановка, когато трябваше да бъде номинирана за поддържаща роля за мюзикъла " Чикаго ", само че се оказа, че се бори за премията в категория за основна женска роля.

Виж още:

Превъплъщението на бургазлийката в Тутар - 15-годишната щерка на казахстанския публицист Саша Барън Коен, към този момент ѝ донесе както признанието на рецензията, по този начин и редица награди. Освен това тя е преди всичко в класацията за най-популярни артисти в света на влиятелния кино уебсайт IMDb.

Успехите за българската актриса Мария Бакалова не стихват! Припомняме ви, че до момента поради ролята си в " Борат " тя бе определена за Най-добра поддържаща женска роля както от рецензията в Ню Йорк, по този начин и от Националния съвет на кинокритиците в Съединени американски щати. Авторитетното издание Variety даже предвижда допустима нейна победа освен на премиите " Златен глобус ", само че и  номинация за " Оскар ".

Саша Барон Коен, който е номиниран в същата категория, само че за мъже,  сподели в свое изявление скоро, че Мария заслужава да получи " Оскар " за ролята си. " Тя е актриса, която може да те разплаче, до момента в който играе. Дори на кастинг един път трябваше да я спра, тъй като се разчувствах ".

Виж още:

Бакалова се снабди с следващо самопризнание преди дни и то не от кого да е, а от стилния колос Dior, който избра точно нея за свое рекламно лице. Нещо повече - фотографията по-долу ще е част от новия брой на стилната библия Vogue.

От новото изявление на Бакалова разбираме, че модата постоянно ѝ е била пристрастеност и се е увличала по винтидж стила. Като младеж пък е харесвала пънк стила.

Vogue дефинират българката като изгряваща звезда. В списанието е оповестена цяла фотосесия, като под фотосите на Хари Илмън българката разяснява с по едно изречение. В тях тя споделя, че не ѝ се е налагало да носи доста грим по време на карантината, както и че макар че обожава Париж, избира климата на Лос Анджелис през януари.

Тази година церемонията на 78-мите награди " Златен глобус " ще се състои на 28 февруари. Водещи на шоуто за четвърти път ще бъдат актрисите Тина Фей и Ейми Полър.

Пожелаваме на Мария Бакалова още триумфи и стискаме палци тя да е първата българка, сграбчила влиятелната премия!

Виж още:

Изображение: https://www.instagram.com/mariabakalovaofficial/ 

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР