Мария Бакалова е много добър пример за това, че всичко

...
Мария Бакалова е много добър пример за това, че всичко
Коментари Харесай

Карамазов: Мария Бакалова е много добър пример за това, че всичко е възможно

Мария Бакалова е доста добър образец за това, че всичко е допустимо. Това разяснява артистът Владимир Карамазов за историческия триумф на Мария Бакалова, която стана първата българска актриса с номинация за " Оскар ".

Нашето потомство доста ги мислеше нещата, имаше задръжки, до момента в който тя е от поколението, което няма спирачки, добави Карамазов.

Фотография на артиста се класира на край на международния конкурс на списание " Смитсониън ".

Не съм мислил, че може да се стигне дотук, показа Карамазов в ефира на.

Това е нещо доста огромно, тъй като е безвъзмезден конкурс, в него се включват доста участници, може би към 400-500 000 и няма ограничаване в броя на фотосите, изясни още той.

За фотографските си занимания Карамазов показа, че първоначално е снимал сътрудниците си Юлиан Вергов, Теодора Духовникова, Неда Спасова, само че те са тренирани с държание пред фотоапарат и камера и с тях се получава елементарно.

По-голямото предизвикателство за артиста е било да снима елементарни хора, само че с забавни лица или истории. Когато си харесам някой, ставам доста настойчив, добави артистът.

Важното е не с какво тъкмо снимаш, а какво тъкмо искаш да направиш. Аз фотографирам по-рядко мобилна снимка, добави Карамазов.

Вижте целия диалог във видеото
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР