Мария Бакалова е имала възможност да стане милионерска половинка, ако

...
Мария Бакалова е имала възможност да стане милионерска половинка, ако
Коментари Харесай

Мария Бакалова зарязала гадже милионер заради киното

Мария Бакалова е имала опция да стане милионерска половинка, в случай че не искаше толкоз доста да бъде кино звезда, научи HotArena. Още като ученичка актрисата се залюбила със наследник на един от крупните строителни магнати в родния си град Бургас. Двамата са били дружно повече от две години, само че се разделили поради кариерата на момичето.

Номинираната за „ Оскар ” българка и до през днешния ден не е изтрила от профилите си в обществените мрежи фотосите със своята ученическа обич. Това са единствените снимки, налични в общественото пространство, на които тя театралничи с гадже. В коментар към един от тях Мария дефинира момчето до себе си като „ най-прекрасното момче ”. Името му е Павел Кралев. Проверка на „ Уикенд ” сподели, че през юли той ще стане на 26 години, че има брат близнак и че е наследник на притежателя на едни от най-успешните строителни компании в Бургас, които от няколко години към този момент оперират и в София.

Във финансовите доклади на фирмите, които са публично налични, попадат активи за десетки милиони. Те строят, подреждат и поддържат цели комплекси и ваканционни селища по морето, а напоследък активността им се разраства и в столицата, където работи Павел. Момчето е учило стопанска система, а по-късно се е трансферирало в Университета по архитектура, строителство и геодезия, с цел да се приготви добре като правоприемник на строителния бизнес на татко си.

Според неофициална информация, Мария и Павел са се срещнали още като деца и са били дружно в последните години в междинното учебно заведение. Времето, което са изкарали като двойка, е удивително дълго за младежи в тийнейджърска възраст. Въпреки забележителните финансови благоприятни условия на приятеля си, бъдещата актриса не висяла на врата му за пари, както биха създали доста девойки на нейно място. Тя не желала от него да я устоя, нито да й купува облекла и скъпи дарове. Отношенията им били като на всяка естествена двойка младежи.

По време на връзката им обаче Мария към този момент е твърдо решила да стане актриса и даже холивудска звезда – фантазия, която тогава наподобява освен невъзможна, само че и налудничава. На 16-годишна възраст момичето потегля на уроци в набиращата скорост по това време актьорска школа на Башар Рахал. Компанията там, отпред с ръководителя й, става обичана на бъдещата звезда. Най-хубавите си часове Бакалова прекарва точно със своя преподавател, който в последно време е изключително деен в ласкавите оценки и мнения за работата й. Изглежда, още по това време е оценил гения й, тъй като момичето остава в школата му в продължение на години. Башар е водил Мария в Болоня, когато е била 18-годишна. С тях са били и двама други младежи от школата на ливанеца – момче и момиче. Какво са правили в италианския град, не е обществено известно. Но от фотосите, които са налични до през днешния ден, се вижда, че са обикаляли сантименталните улички на Болоня, снимали са се за спомен там, хранели са се в приятни италиански ресторантчета, били са и в един от музеите на Ферари, които се намират покрай града.

През това време Павел наподобява към момента е бил публично гадже на Мария . Двамата се разделят чак когато тя се гмурва надълбоко в отговорностите си като студентка по актьорско майсторство в НАТФИЗ. Не са известни аргументите за скъсването им, само че съгласно слуховете, бъдещата звезда е била прекомерно заета, с цел да обръща задоволително внимание на обичания си. Занятията в Академията започвали към 9 часа сутринта и продължавали до след 10 вечерта, когато младите артисти имали представления на образователната си сцена. Мария безусловно живеела в НАТФИЗ, а Павел от своя страна, като се изключи че се радвал на солидна финансова подплата, е и доста хубаво момче, тъй че не му е липсвало женско внимание. В последна сметка пътищата им се разделили.

Въпреки че Мария не е изтрила фотосите си с Павел от своя профил в Инстаграм, те към този момент не са налични в неговия профил. Това подсказва, че момчето най-вероятно е било по-наранено от раздялата спрямо момичето. Затова пък съумява да удави тъгата с компанията на всевъзможни други млади дами. Правят усещане фотосите му с две двойки известни български близначки. Първата е на певиците Алекс и Влади – Павел и брат му близнак са се снимали в техен клип. Втората е на участничките в риалитито „ Игри на волята ” на Нова тв Елена и Стефания.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР