Мариус Куркински е български актьор, който определено може да бъде

...
Мариус Куркински е български актьор, който определено може да бъде
Коментари Харесай

Мариус Куркински с покъртителна изповед пред Мон Дьо: Душата ми е разбита на парчета. Актьорът иска прошка от покойната си майка

Мариус Куркински е български артист, който несъмнено може да бъде избран като забавна персона. Той даде откровено изявление пред Мон Дьо, в което описа за младостта си, душевните си паники, и връзките си с майка си. Той показа, че до момента в който е бил млад е правил доста лудории, предизвикани от младостта му, които са се отразили на взаимоотношенията му с околните. Мариус Куркински твърди, че тези случки и до ден-днешен му демонстрират какво има да изкупва като виновност. Той продължава с изповедта си, като си спомня за към този момент починалата си майка.

Тогава й е споделял за персоналния си живот, което в този момент счита за излишно. Ако сега може да приказва с нея, артистът би й споделил: „ Прости ми “. Актьорът беше пределно откровен и във връзка с душевните си паники. Той показа, че главното, което е предизвикало паниките му, е любовта. Разказва, че е имал хармонична обич, само че той самичък я е „ удушил “. Именно поради това в този момент има чувството, че душата му е раздрана.

По отношение на бъдещите си проекти, Мариус разкрива какво е намислил.

А точно – нов игрален филм. Киното е нещото, с което артистът желае да се занимава отсега нататък и се надява да има повече благоприятни условия, с цел да се изявява. Попитан за това дали желае да бъде запомнен, той разкрива, че в случай че ще го помнят, би желал това да е с реплики от спектаклите му.

Източник: skafeto.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР