МарицаСумата може да скочи до 10 000 лева, ако решите

...
МарицаСумата може да скочи до 10 000 лева, ако решите
Коментари Харесай

5 бона, за да посрещнем бебето у дома


Марица
Сумата може да скочи до 10 000 лв., в случай че решите да ремонтирате и обзаведете детска стая
Малкият човек нахлува в живота ни с цялостен куп разноски. Трикилограмовото вързопче, което едвам надава глас, идва с толкоз аксесоари, че чак започваш да се чудиш по какъв начин едно време са отглеждали бебета. Оказва се, че битката с демографската рецесия не е по никакъв начин евтина. Особено в случай че желаете да осигурите положителни условия за развъждане на наследника, както е в цивилизованите страни.  

Когато пристигна време за бебе, фамилията стартира трескава подготовка и това е моментът, в които търговците ловко се възползват от страстите на родителите. 

Най-голямото перо са количките, които постоянно излизат на цената на автомобил втора употреба. Предлагането е огромно и колички за новородени от топ марки стигат четирицифрени суми. 

Обиколка на “Марица ” в пловдивски профилиран магазин откри, че най-скъпото детско возило е от еко кожа и е с цена 2380 лв.. Ако желаете да сглобите своя комплект и да добавите другите нужни съставни елементи към количката, ще би трябвало да се бръкнете още по-дълбоко. Цената на предпазното кошче за кола от същата марка е 490 лева. 

За да бъде комплектът цялостен, не може да минете и без чанта за такъми, която е с цена 228 лева Като дръпнете чертата, се оказва, че сте олекнали с към 3 бона. Ако решите да обмислите разновидността и за спомагателни аксесоари, като сенник, дъждобран, подложка за чаша или просто висяща играчка, сметката ще се вдигне с най-малко 100 лева. 

Но пристигна ли време да тръгнете на лов за детски возила, сами ще установите, че умерено може да се купи качествена количка, междинен клас, на влиятелна европейска марка за надалеч по-ниска цена. С отлична визия и цялостен комплект екстри коства сред 600 и 800 лева. 

Сумата може да скочи и до 10 000 лв., в случай че решите да подготвите и обзаведете обичайно детска стая за наследника. И без да се впускат в огромни поправки и архитектурни промени, това ще  ви излезе четирицифрена сума. 

Пълното обзавеждане на бебешка стая от профилиран магазин включва бебешко креватче на стойност приблизително към 300 лева, скрин с ваничка и повивалник за близо 700 лева, както и гардеробче за най-малко 800 лева По предпочитание може да се купи и бебешки шезлонг или люлка за към 100 лева Аксесоарите за стаята, както завеси, лампи и килими, могат да ви костват и над 300-400 лева, зависи от желанията. Така единствено за обзавеждането на детския ъгъл бюджетът ви ще олекне с над 2 бона. 

А при  ремонта, в случай че е належащо, може да се сменят дограмата и подовата настилка, което, според от размера на детската стая, ще ви коства също близо 2000 лева За багра и тапети няма да ви излезе повече от пет стотачки, само че в случай че решите да вършиме изолираност на стаята, сумата внезапно скача. Така приблизителната последна цена за подготовка на бебешка стая става към 5000 лв..
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР