Марица загуби с 2:1 от Хебър в контролна среща, която

...
Марица загуби с 2:1 от Хебър в контролна среща, която
Коментари Харесай

Марица загуби от Хебър в контрола

Марица загуби с 2:1 от Хебър в контролна среща, която се игра в събота на помощното игрище на стадион “Георги Бенковски ” в Пазарджик. Мачът се игра при тежки условия - ураганен вятър, който затрудни доста и двата тима.
Прочетете още
За Марица в групата за мача не попаднаха Соломон Джеймс и Емилео Макавеев, които са с травми, Георги Вълков, който е болен, както и Олджай Алиев, който към момента тренира на омекотен режим поради контузия на кръста. Защитникът от набор 2006 Никола Кръстев бе включен в групата за този дуел, откакто тренира с тима през последната седмица.

Играчите на Марица първи стигнаха до гол. В 20-та минута вратарят на домакините мазета центриране, Димо Бакалов посрещна топката и от близко означи за 0:1. По-късно Бакалов можеше да означи второ попадение, само че вратарят мазета удара в корнер. В края на полувремето домакините изравниха след извеждащ пас, като останаха подозрения за засада. През второто полувреме доста добра офанзива на пловдивчани приключи с попадение. Веселин Марчев навлезе отдясно, последва доста прекрасен фалцов удар в далечния ъгъл, само че вратарят на Хебър с пръсти мазета в гредата. Топката се върна, посрещна я Станислав Маламов, който означи за 1:2, само че съдията много противоречиво подвигна флага за засада. Хебър стигна до втори гол, откакто играчите от Пазарджик се възползваха от неточност на вратаря. В края на мача Теодор Андреев можеше да донесе равенството на Марица. Мартин Газиев центрира, вратарят мазета топката, която попадна в краката на Андреев, само че той бе неакуратен от границата на наказателното поле.

Следващата контрола на Марица е на 31 януари в Стара Загора, където “жълто-сините ” ще гостуват на Берое.
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР