Марица привлече първо ново попълнение. Това е юношата на Ботев

...
Марица привлече първо ново попълнение. Това е юношата на Ботев
Коментари Харесай

Марица с първи нов, загуби контрола с куриоз

Марица притегли първо ново попълнение. Това е юношата на Ботев Атанас Ташолов. Той последно игра в новака в елита Крумовград. Това е втори престои на Ташолов в Марица. Той игра за тима през сезон 2017-2018, когато Марица още веднъж беше във Втора лига. 
Прочетете още
Ташолов е първо ново попълнение за Марица през това лято. Той е роден на 9 септември 1998 година, висок е 181 см. и играе като централен бранител. Юноша е на Ботев (Пловдив), като с изключение на за Марица е играл още за Несебър, Нефтохимик, Созопол, Локомотив (ГО), Хебър и Крумовград.

През последния сезон във Втора лига той взе присъединяване в 26 мача на към този момент някогашния си тим, има маркиран и един гол.

" Приветстваме с добре пристигнал Атанас Ташолов! Желаем му здраве и доста триумфи с жълто-синия екип! ", написаха от Марица.

Той ще заместни бранителя Георги Иванов, който мина в Дунав. Тимът се раздели още със Симеон Вешев, който също ще играе в Дунав, Илиян Йорданов и Дъглас Иваноф.

В същото време Марица изигра през днешния ден и първата си контрола против елитния Арда в Момчилград. Маричани изгубиха с 1:3, само че куриозното в тази ситуация беше, че старши треньорът на Арда Александър Тунчев беше арбитър на срещата. Причината е, че от съдийската комисия по този начин и не изпратиха арбитри, макар че са били уводомени.

Пловдивчани откриха резултата в 6-ата минута посредством Радослав Апостолов. В 23-ата Радослав Цонев бе прецизен и възвърне равенството.

След почивката паднаха още две попадения, а техни създатели бяха Тунгара в 50-ата и Иван Коконов в 52-ата минута.

 

 
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР