Марица представя в изложба знаковите сгради под тепетата Пловдив е най-старият

...
Марица представя в изложба знаковите сгради под тепетата
Пловдив е най-старият
Коментари Харесай

Сградите на ХЪС Инвест и Арх Ситистрой - новите градски ...

" Марица " показва в галерия знаковите здания под тепетата

Пловдив е най-старият населяван и до през днешния ден европейски град, а неговата архитектурна история е богата и разнообразна. Всеки ден пловдивчани минават около постройките, които носят почерка на разнообразни столетия, и всяка от тях има своята културна и естетическа стойност.

Новата галерия на вестник „ Марица “ и „ Хермес медия “ показва постройките, които са тясно свързани с богатото културно и историческо завещание на Пловдив, само че и тези, които основават новия образ на града. Поредната ни самодейност се назовава „ Архитектурата на модерния град” и в нея има място за най-хубавите мостри, които пазят и надграждат архитектурните обичаи и със своя образ вършат града под тепетата незабравим и несравним: това са модерните жилищни здания, търговски центрове, офис- и промишлени постройки.

Експозицията от поредицата " Пловдив през годините " може да видите на Римския стадион.





„ Магнолия Резиденс “ - новият градски шедьовър

Жилищен комплекс „ Магнолия Резиденс “ е нарицателно за шедьовър и разкош в архитектурата. Постига го съчетанието на безкомпромисно качество, безукорен жанр и отлична локация: на ул. “Рая” №17, в регион „ Западен “.

Фасадата притегля с забавен архитектурен подробност - натурален камък и стъкло. Всичко това е очебийно и от прецизния дизайн, комбиниран с дискретно осветяване. С това комплекс „ Магнолия Резиденс” е друг.





Plovdiv City Park-2” - качество във всеки подробност

Пет жилищни секции оформят образа на „ Plovdiv City Park-2 “. Сградата се отличава с високо равнище на осъществяване и качество във всеки подробност. Тук по-доброто качество на живот се реализира с обезпечена сигурност, заобиколен от зелени площи, разнородни благоприятни условия за релакс и спорт, професионална поддръжка, качество на осъществяването и архитектурна хармония. Комплексът е разположен в най-озеленения, влиятелен и желан за живеене и инвестиция регион на Пловдив - Парк „ Отдих и просвета “, в непосредствена непосредственост с центъра на града, Гребната база, Mall Plovdiv и магазините Lidl, Kaufland, също учебни заведения, детски градини, медицински центрове.



„ Тоскана Резиденс “ - в духа на слънчева Италия

„ Ти си мястото, на което живееш. С избора си на дом ти в действителност избираш това, за което копнееш “ - вярвайки безусловно в тази максима, ние вдъхваме душа на нашите комплекси.



Водеща концепция в замисъла на „ Тоскана Резиденс “ е живеещите тук да се потопят в хармонията и спокойствието, с които китният регион „ Тоскана “ в Италия омагьосва посетителите си. Не е инцидентен и изборът на местоположението - в най-слънчевата част на Пловдив, в. кв. „ Остромила-Беломорски “. Облагородяването в комлекса е в унисон със „ зелената Тоскана “ в Италия - той разполага с богато озеленяване в общите елементи, пейки за отдих, площадка за Street fitness за всеки фен на спорта.

Зад всички тези планове стоят фирмите " ХЪС Инвест " и " Арх Ситистрой ".















Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР