Марица (Пловдив) завърши наравно 1:1 срещу Борислав (Първомай) в последната

...
Марица (Пловдив) завърши наравно 1:1 срещу Борислав (Първомай) в последната
Коментари Харесай

Люто меле в Пловдив! Футболист обвини клубен сайт в грозна лъжа

Марица (Пловдив) приключи наедно 1:1 против Борислав (Първомай) в последната си контрола от предсезонната подготовка, оповестява уеб сайтът на " пиратите ". Спарингът се игра в петък на стадион " Марица " в Пловдив. Двата отбора изиграха здрав мач в горещата петъчна вечер. В състава на " жълто-сините " още веднъж бяха направени многочислени смени и ротации по време на срещата. В днешната контрола учстие взе някогашният играч на маричани Свилен Щерев, който поддържа форма с " жълто-сините ".

През първата част гостите от Първомай стояха по-добре на терена и в обособени епизоди от игровото време надиграха " жълто-сините ". Първомайци стигнаха до ранен гол. След меле в наказталеното поле и няколко рикошета топката доближи до Стефан Шопов, който бе най-съобразителен в обстановката и откри резултата.

Втората част стартира равностойно. Постепенно играта се изнасяше все по-напред в половината на първомайци. Изравнителния гол за Марица падна малко преди края на срещата - в 88-та минута. Георги Георгиев изведе Александър Праматаров в добра позиция, а младият нападател насочи отлично по земя и изравни. Резултатът се резервира до края и по този начин срещата приключи наедно 1:1.

Черно леке в мача постави Ангел Здравчев от състава на Борислав, който евентуално е рекордьор по получени червени картони за първомайци. През предишния сезон той контузи трайно юношата Стоян Пидев с удар без топка, а Пидев след това спря с футбола, защото по този начин и не съумя да се възвърне изцяло. Денис Палков бе пернат за фланелката от Здравчев, юношата на Марица изиска нарушаване, само че това ядоса Здравчев и той се нахвърли с удари върху юношата. След няколко удара Палков реагира и изрита Здравчев. Ситуацията провокира всеобщо меле и замяна на удари сред играчите, което продължи към две минути. В последна сметка с напъните и на двамата треньори и на хора от щабовете на двата отбора то бе прекъснато.

Старши треньорът на Марица Николай Димитров показа, че е удовлетворен от извършената подготовка, както и от контролните срещи, които отборът изигра. В тях присъединяване взеха доста млади състезатели, бяха тествани разнообразни тактически разновидности. До началото на шампионата в Трета лига " жълто-сините " ще продължат да работят основно в тактически проект. Eто мнението на Ангел Здравчев по отношение на абсурда:

" В страницата на Марица Пловдив ме показаха като жесток разрушител на кариери. Трайно съм бил контузил някакъв техен младеж. Искрено скърбя за него, само че аз също излезнах контузен от този мач с усукано коляно при конфликта с момчето. Беше преди година, само че те в този момент се сетиха да плачат. Също това, че се е случило с удар без топка е грозна неистина!

Когато аз бях младеж, на 16 години, а не като техните, които се водят юноши до 25-годишна възраст, дебютирах за мъжкия тим на Литекс и станах първенец на " А " група, а на 18 година към този момент бях с по две тежки фрактури на глезените и интервенция от херния, само че не съм упреквал други за моите неволи, тъй като това е част от тази игра.

Ако те не одобряват този факт - да си седят у дома и да шлюпкат семки, по този начин няма да се контузят. Нямам искания за футболист, макар че съм работил с най-големите имена в българския футбол, с каквито 90% от футболистите на Марица не са. Доста години към този момент играя в аматьорското равнище, без да упреквам някой за травмите ми през годините.

Това, което се случи в края на последната контрола не заслужава утвърждение. Не извинявам нито една от страните. Мога да кажа, че бях изритан при спряна игра от техен футболист, след което блъснат в тил, много подла и страхлива постъпка, от различен техен футболист с име Иван Мицев, отново безконечна юношка.

Това го потвърдиха и съотборниците ми. Домакините от Марица, несъмнено, пробваха да хвърлят цялата отговорност за мелето върху мен, което не кореспондира с истината! Нямаше по какъв начин да остана безучастен пред техните неистини и внушения ".
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР