Марица (Пловдив) загуби третия си мач от груповата фаза на

...
Марица (Пловдив) загуби третия си мач от груповата фаза на
Коментари Харесай

2000 викаха за Марица, румънките пак биха

Марица (Пловдив) загуби третия си мач от груповата фаза на Шампионската лига против румънския КСМ Търговище (Търговище) с 0:3 (14:25, 15:25, 19:25) гейма . Маричанки получиха още веднъж мощна поддръжка и близо 2000 фенове участваха в зала Колодрума.

Двубоят стартира равностойно, само че до 10 точка, само че при 10:9 румънките направиха серия от шест следващи точки и поведоха с 15:9, а геймът приключи след 25:14 за гостенките.

Марица поведе с две точки при започване на гейма след 5:3 и 6:4, само че КСМ Търговище съумя да обърне резултата в своя изгода и направи разлика при 12:8, а втората част приключи след 25:15 за румънския отбор.

В третия гейм шампионките на България започнаха стремително и поведоха с 5:0. КСМ Търговище съумя да изравни и да поведе с разлика при 11:8. Двубоят приключи след 25:19 за румънките.

Ива Дудова стана най-резултатна с 10 точки за маричанки, Мария Кривошийска добави 7, а с по 5 приключиха Добрина Христоскова и Виктория Коева.

За гостенките най-резултатни станаха сръбкините Ана Бьелица и Йована Миросавльевич с по 15 точки.

Българската националка Мира Тодорова, която е артикул на школата на Марица стана  MVP, а тя приключи със 7 точки в дуела.

В другия мач от групата на Марица турският гранд Еджзаджъбашъ Дайнавит (Истанбул) победи полякините от Група Азоти Хемик (Полице) с 3:1 в Истанбул.

В идващия си мач от груповата фаза на Шампионска лига маричанки играят против турския гранд Еджзаджъбашъ. Двубоят ще се играе на 18 януари в Истанбул.
Източник: plovdiv-online.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР