Марица (Пловдив) за първи път ще пусне три вида абонаментни

...
Марица (Пловдив) за първи път ще пусне три вида абонаментни
Коментари Харесай

За първи път Марица пуска три вида абонаментни карти за новия сезон

Марица (Пловдив) за първи път ще пусне три типа абонаментни карти за идните домашен мачове в Шампионската лига, Нaционалната волейболна лига Демакс и Купа България до края на сезон 2022-2023. През този сезон маричанки ще домакинстват в зала Сила в мачовете си от НВЛ и Купа България и зала Колодрума за конфликтите от Шампионска лига.

VIP Gold Card 55 лева – Тази карта ще дава опция на притежателя да участва на всички домашен мачове на Марица в Шампионска лига, Национална волейболна лига Демакс и Купа България. По време на мачовете от Шампионска лига притежателят на картата ще има непокътнато място на централната естрада – С1 в зала Колодрума.

Silver Card 35 лева – Картата ще даде право на притежателя и да участва на всички мачове от Национална волейболна лига Демакс – постоянен сезон + плейофи и Купа България.

Bronze Card 25 лева – Картата е за всички семейства на маричанки единствено в постоянния сезон на Национална волейболна лига Демакс.

Картите могат да бъдат закупени, както по време на домакинските срещи на Марица, по този начин и от онлайн магазина на клубния уебсайт. Ако поръчате картата онлайн доставката за град Пловдив ще се извърши гратис от чиновник на Марица, а отвън Пловдив ще би трябвало да извършите поръчка на телефон +359-886 001221 и ще получите картата в залата по време на домашен мач на клуба.

На този стадий Марица ще има най-малко осем семейства в НВЛ (цени на билетите от 5 лева) и три в Шампионската лига (цени на билетите от 10 лева). Входът остава безвъзмезден единствено за възпитаници.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР