Марица (Пловдив) ще играе днес реванш от полуфиналните плейофи в

...
Марица (Пловдив) ще играе днес реванш от полуфиналните плейофи в
Коментари Харесай

Маричанки излизат за нова победа срещу Славия и класиране на 10-ти пореден финал

Марица (Пловдив) ще играе през днешния ден реванш от полуфиналните плейофи в Националната волейболна лига Демакс против Славия (София). Двубоят ще се играе в зала Панайот Пондалов в 18:30 б.в.
Прочетете още
В четвъртфиналните плейофи маричанки победиха с 2:0 победи ДКС Варна (Варна), а Славия се оправи с 2:1 победи против Дея Волей (Бургас).

В първия мач сред двата отбора в Пловдив в неделя шампионките поведоха в серията след победа с 3:0 и по този начин водят с 1:0 триумфа. При победа през днешния ден Марица ще си обезпечи 10-ти следващ край в шампионата.

В другия полуфинал ЦСКА (София) победи Левски (София) с 3:0 гейма и също води с 1:0 победи. Реваншът е през днешния ден от 18:00 б.в. в зала Левски в София.

През сезона Марица победи на четири пъти своя конкурент досега през сезона – два пъти в постоянния сезон на шампионата, един път в полуфиналите в шампионата за Купата на България и в неделя в полуфиналния конфликт от плейофите.

Евентуална трета среща сред Марица и Славия е планувана за 4 април (четвъртък), от 18:00 б.в. в зала Колодрума в Пловдив.

Съдии на дуела ще са Николай Петров и Георги Кадев.

 
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР