Марица (Пловдив) победи категорично тима на ЦСКА с 3:0 (25:15,

...
Марица (Пловдив) победи категорично тима на ЦСКА с 3:0 (25:15,
Коментари Харесай

Марица победи ЦСКА в повторение на финала от миналия сезон

Марица (Пловдив) победи изрично отбора на ЦСКА с 3:0 (25:15, 25:15, 25:17) като хазаин в среща от втория кръг на Националната волейболна лига за дами. 

Двубоят в зала „ Сила “ пред 280 фенове и бе повтаряне на финала в НВЛ от предишния сезон, в който пловдивчанки завоюваха 8-ата си поредна купа.

Възпитаничките на Борислав Крачанов преобладаваха на полето през целия мач и справедливо стигнаха до триумфа, който бе втори следващ за тях от началото на новата акция.

Срещата стартира равностойно, само че в средата на първия гейм Марица подвигна доста успеваемостта на началния си удар и след серия от безответни точки пловдивският отбор съумя да завоюва първата част с 10 точки разлика след 25:15.

„ Жълто-сините “ продължиха със мощната си игра и при започване на втория гейм, в който отвориха ранен задатък от 7 точки и не изпуснаха самодейността до края, с цел да поведат с 2:0 след 25:15 във втората част.

В третия гейм съставът на ЦСКА нямаше сили да се опълчи на Марица и домакините затвориха срещата след 25:17 в третата част.

С триумфа Марица (Пловдив) излезе еднолично на върха във краткотрайното класиране с 6 точки след две победи от два мача, до момента в който ЦСКА записва първо проваляне през сезона и дели втората позиция в подреждането с тима на Хектор (София), който по-рано през днешния ден победи Марица 2022 с 3:2 като посетител.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР