Марица надигра Монтана с 1:0 като гост в среща от

...
Марица надигра Монтана с 1:0 като гост в среща от
Коментари Харесай

Марица завърши годината с 1:0 над Монтана навън

Марица надигра Монтана с 1:0 като посетител в среща от 21 кръг във Втора лига. " Жълто-сините " приключиха годината с победа.

На два пъти гредите помагаха на домакините, един гол бе анулиран, а кършиякалии пропуснаха и още няколко чисти положения пред вратата на домакините.

В 5-та минута голмайсторът на отбора Мариян Тонев нацели гредата зад стража на " Монтана ". Той стреля, топката рекошира в крайник на бранител и се отби в страничната греда. В средата на полувремето още веднъж гредата избави домакините. Мариян Тонев нахлу отдясно, навлезе към междинната част на полето, видя че вратарят е излезнал малко по-напред и с доста техничен удар го трансферира, само че топката се отклони от горната греда и излезе в навън.

В 27-та минута гол на Веселин Марчев бе анулиран поради засада. Тонев центрира остро по земя от границата на наказателното поле и нахлуващият на скорост Марчев засече със шпагат, само че страничния рефер подвигна флага за засада.

Логичното се случи и в 80-та минута капитанът на Марица Валери Домовчийски с глава донесе успеха за своя тим, засичайки центриране на Илиян Йорданов.

В 94-та минута, след следващото центриране и последващия удар, стражът на маричани мазета топката, а Мартин Газиев доизчисти.

Пловдивчани разделят 6/7 място с Лудогорец II, като двата отбора са с по 33 точки. В идващият кръг във Втора лига, който е финален за 2021-ва, Марица почива поради изваждането на Нефтохимик от групата.
Свързани вести Домо донесе 3 точки за Марица против Левски (Лом) Ботев 2 със закономернa победа в Кършияка
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР