Марионетно шоу с актьора Георги Гъделев – Кабаре на конци“,

...
Марионетно шоу с актьора Георги Гъделев – Кабаре на конци“,
Коментари Харесай

Трети ден на фестивала „Синия Дунав“ във Видин: Забавленията за деца продължават

Марионетно шоу с артиста Георги Гъделев – „ Кабаре на конци “, събра дребни и огромни пред откритата сцена на Художествена изложба „ Никола Петров “, оповестиха от Община Видин. Сред публиката бяха и заместник-кметовете Борислава Борисова и Десислава Тодорова.

Децата се потопиха във вълшебния свят на марионетките . Представлението през днешния ден впечатли феновете с песни на Елвис Пресли, с кан-кан танцьорки и с други герои. Когато излезе Пинокио, децата и родителите им научиха, че „ може носовете им да пораснат като неговия, освен когато лъжат, а в случай че дълго стоят втренчени в телефоните си ”. На финала артистът съумя да оживи 10 кукли самичък, в ритъма на кюстендилска ръченица.

Детската хоротека още веднъж притегли дребните фенове. Не липсваха и искащи да се включат в детската работилница, с цел да покажат и усъвършенстват уменията си по изобразяване. Голям е ползата измежду жителите и гостите на Видин и към занаятчийския базар, който е спретнат на централната алея в Крайдунавския парк.

Програмата на фестивала продължава в 16:30 ч. с хоротека , на която добре пристигнали са всички искащи да се заловен на хоро със самодейците от фолклорен клуб „ Веселяци “. В 17:30 ч. стартират изявите на самодейци от България и чужбина. След тях на сцената ще излезе очарователната певица Деси Добрева .

Източник: iskra.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР