Марио Диловски едва преди дни спечели състезанието по бодибилдинг Мистър

...
Марио Диловски едва преди дни спечели състезанието по бодибилдинг Мистър
Коментари Харесай

Марио Диловски – абсолютният шампион в състезанието по бодибилдинг „Мистър Олимпия“ при аматьорите

Марио Диловски едвам преди дни завоюва надпреварата по бодибилдинг „ Мистър Олимпия “ при дилетантите и получи по този начин мечтана „ про карта “ за присъединяване в професионалното съревнование.

Днес той ще ни опише повече за пътя към успеха, подготовката за него, силата на волята и поддръжката си от.

1.    Разкажи ни малко повече за най-актуалната ти успеха и самото съревнование?

Най-актуалната ми победа е мистър “Олимпия “ при дилетанти. В надпреварата участваха хора от целия свят, борейки се за по този начин наречената „ про карта “, с цел да станат експерти. Те са общо 3 про карти и с тях може да се взе участие в професионално съревнование и надлежно да се стигне до същинското съревнование „ Мистър Олимпия “ в Лас Вегас. Аз завоювах в моята категория – до 102 кг. След това завоювах и първо място в безспорната категория, коeто ми даде про карта.

2.    Каква беше конкуренцията ти?

Самото съревнование се организира в Румъния, а след мен на второ и трето място бяха двама румънци, ужасно готови и несъмнено заслужаваха своите награди и места. Доволен съм, че съумях да победя двамата домакини, и на надпреварата ме оцениха по отношение на това, което заслужавам.

3.    Как се усещаше, отивайки там?

Ами не се усещах убеден. За мен това е първото такова огромно съревнование. Преди това имам единствено надпревари в България, на които бях безспорен първенец, само че на мистър “Олимпия “ не се усещах задоволително убеден, несъмнено. Важното е, че бяхме най-подготвени и успеха пристигна от единствено себе си. Още не мога да сляза на земята от неспокойствие.

4.    На какво разчиташ за сполучливата си подготовка преди съревнование?

На треньора си, както на зад мен към този момент втора година. И съм доста признателен, тъй като спортът е извънредно безценен. А в България поддръжка от страната за сходен спорт няма.  Така че дължа всичко на треньора си и на спонсора си -.

5.    Кое беше най-трудно, психическата или физическата част от процеса?

Тренировките бяха изтощителни, силови тренировки всеки ден. Освен това храната се понижава много с времето, тренировките стават по две дневно и последните 20 дни се молиш просто всичко това да свърши и да идва към този момент надпреварата. Така че несъмнено умората е най-трудното от всичко.

6.    Кое е идващото съревнование, за което се готвиш сега?

Все още нямам набелязан шампионат, фокусиран съм върху възобновяване на тялото. Тъй като тази подготовка беше в действителност дълга и тежка, с треньора ми сме говорили в този момент да създадем 3-4 месеца пауза. Тялото да си почине и по-късно да набележим съответен шампионат, за който да се готвим. Може да звучи доста напористо, обаче аз това желая - да се развъртвам с цялото си сърце, от ден на ден и повече. И ще дам всичко от себе си, с цел да взема и идващите победи, и да се появя там, където ми е мястото – при най-големите.

Участието в хазартни игри крие риск от насърчаване на хазартна взаимозависимост!

Повече информация по отношение на виновния
хазарт и предварителната защита от опасности е налична на и на.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР