Марио Балотели ще си върне мястото в състава на Бреша

...
Марио Балотели ще си върне мястото в състава на Бреша
Коментари Харесай

Балотели ще се върне в състава на Бреша, когато покаже решителност

Марио Балотели ще си върне мястото в състава на Бреша само, в случай че покаже повече увереност, съобщи треньорът Фабио Гросо откакто извади нападателя от състава при провалянето с 0:3 от Рома.

" Марио постоянно е обект на диалози, тъй като самото му появяване е вест ", съобщи някогашният италиански национал, чийто отбор е на последното 20-о място след 12 кръга в Серия А единствено със 7 точки.

" Аз упражнявам този тим и ви споделям, че той може да играе водеща роля в него, в случай че покаже предпочитание, увереност и възторг. Но аз също по този начин съм и този, който взема решение дали Марио Балотели го е направил или не ".

Гросо е отпред на тима едвам от два мача, само че отборът му продължава да натрупа загуби- нови две под негово управление със 7 инкасирани гола. Той пусна Балотели на терена като титуляр в мача с Торино, само че го размени, когато те останаха с 10 индивида на терена. В последна сметка брешаните бяха унищожени с 0:4.

" Той има нужните качества да играе без проблем в Серия А, само че ние сме на дъното на класирането и се нуждаем повече от нападател, който може да ритне мощно топката във вратата, когато я получи при първата си такава опция. За да го направиш, би трябвало да имаш предпочитание, твърдоглав труд и освен това, добави Фабио Гросо.

" Ако самият Марио не стане по-полезен за тима, то на тимът ще му бъде доста мъчно да му помогне, добави 41-годишният международен първенец от 2006-а година. В кариерата си Балотели е играл за тимове като Манчестър Сити, Интер (Милано), Милан, Ливърпул, Ница, Олимпик (Марсилия) и е записал 36 мача за Скуадра адзура.

Но макар безспорните качества, които има, проблемите с дисциплината му пречат да се задържи на най-високо равнище. Роден в Сицилия от ганайско семейство, той е даден за осиновяване на 3-годишна възраст, а заради цвета на кожата си постоянно е обект на расистки обиди, изключително в Италия. Тимът на Верона към този момент си изпати поради отрицателното отношение на почитателите си към него.
Серия А 14 кръг, събота 30 ноември  Бреша 16:00предстои  Аталанта
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР