Маринов: Всеки от екипа, който ръководех, може да бъде успешен

...
Маринов: Всеки от екипа, който ръководех, може да бъде успешен
Коментари Харесай

Маринов: Всеки от екипа, който ръководех, може да бъде успешен главен секретар

Маринов: Всеки от екипа, който ръководех, може да бъде сполучлив основен секретар
Новият министър на вътрешните работи Младен Маринов преряза лентата на санираната постройка на ОД на Министерство на вътрешните работи, където се обитава и Първо РУП, съобщи кореспондентът на БГНЕС в града.

На церемонията участваха шефът на ОД МВР-Благоевград ст. комисар Николай Хаджиев, регионалният шеф Бисер Михайлов, кметът на Благоевград доктор Атанас Камбитов, ръководителят на Общински съвет Радослав Тасков и други.

„ Днес за повторно имам достойнството да открия актуализирана постройка на Областна дирекция на полицията-сутринта в Пазарджик, а в този момент и в Благоевград. Това е един самобитен летящ старт във връзка с материално-техническата база за мен като нов министър. Като цяло това е облага за обществеността в Благоевград и за сътрудниците, които се грижат за сигурността и обслужването на жителите ”, сподели в словото си новоизбраният министър на вътрешните работи.

След което подари плакет на кмета Атанас Камбитов за обновената постройка на полицията в Благоевград.

Пред медиите новият министър сподели, че до 10-на дни ще връчат 17 нови коли за чиновниците на МВР-Благоевград по европейска стратегия за дирекциите, които имат външна граница със страни отвън Европейски Съюз

„ Проблемите в министерството не могат да се вземат решение без разговор, който включва и рецензия, когато е градивна и основателна. За да убедим обществото, че би трябвало да се увеличи заплащането, статута на служителя на реда, ние би трябвало да даваме услугата, което то чака от нас, за това работим в двете направления. За да имаме очи да желаеме, би трябвало да дадем сигурност ”, сподели министър Маринов.

Според него системата на Министерство на вътрешните работи не търпи тези, които не работят, центробежната мощ изхвърля тези, които мързелуват. А във връзка с фрагментите рецесията в Министерство на вътрешните работи е преодоляна.

„ В отдела по кибер-сигурност служитеите би трябвало да са доста добре готови, на вън им оферират доста по-добри заплати, и за това мога да ви кажа, че тези момчета, които работят там заслужават възторженостти за това, че имат възприятие за дълг към родината, с цел да продължат да работят тази работа ”, добави вътрешният министър.

Той приключи брифинга с думите, че с цел да каже кой ще бъде новият основен секретар, би трябвало да бъде на 99 на 100 сигурен.

„ Всеки от екипът, в който ръководех бе от изключителни експерти, и всеки от тях може да бъде сполучлив основен секретар ”, сподели Маринов. /БГНЕС
Източник: bgnes.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР