Маринов се качил в такси в посока летище София, но

...
Маринов се качил в такси в посока летище София, но
Коментари Харесай

Повече от година издирват преподавател по английски език от Русе

Маринов се качил в такси в посока летище София, само че по пътя сменил проектите си, взел пратка и пренощувал в столичен хотел. Платената стая е и последната диря от него. Полицията е открила посредством записи на охранителни камери и диалози със очевидци, че на идващия ден Маринов се е прибрал в Русе, още веднъж с такси, като водачът го оставил пред бариерата на хотел в града. 

" Цяла нощ е употребил мобилния си интернет. На сутринта в 7 часа и 16 минути е последното му сърфиране. И до този миг няма връзка с телефона и до този миг ни новина, ни кост от него ", споделя пред Васил Добрев, който е вуйчо на изчезналия.

Близките на Атанас подали сигнал в полицията месец след изгубването му. Надявали са се, че решението му е взето прочувствено и ще се върне у дома или най-малко ще се яви на държавния си изпит във Великотърновския университет. Това обаче по този начин и не се случило.

Издирването му било затруднено и от обстоятелството, че записите от камерите се пазят месец. 

Васил Добрев споделя, че изчезналият е работил като онлайн учител към китайска компания. Пишел и книги. 

" Стои си у дома и взема задоволително доста пари за нашия стандарт. Не е от тези, дето да върви с девойки, по нощни заведения, неразрешени вещества да приема, нито алкохол, нито цигари, камо ли дрога ", прибавя Добрев.

Преди месеци от водите на Дунав изплували човешки остатъци. Предстои ДНК експертиза да потвърди дали са на изчезналия Атанас Маринов, само че околните му не имат вяра той да се е удавил. 

" Надявам се по неговите фотоси, в случай че някой жител го види, да се свърже с мен ", прибавя с вяра Васил Добрев.
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР