Маринела Арабаджиева се размина със смъртта в сряда, след като

...
Маринела Арабаджиева се размина със смъртта в сряда, след като
Коментари Харесай

Маринела Арабаджиева се размина със смъртта! Лекарите я спасиха

 Маринела Арабаджиева се размина със гибелта в сряда, откакто медици от Министерство на вътрешните работи болница съумяха да я стабилизират, научи " 24 часа " от източници там. Тя е докарана в безсъзнание във вторник вечерта от болничното заведение на пандиза. Настанена е в интензивното поделение и положението й е нормализирано след намесата на експертите. Колабирала поради внезапно рухване на кръвното. Маринела Арабаджиева е арестувана под стража от края на май. Страда от хипертония втора степен. Според околните ѝ има заплаха за живота ѝ.

На 18 септември Специализираният углавен съд реши Арабаджиева да бъде освободена под домакински арест, само че дни по-късно втората инстанция реши, че ще остане арестувана под стража. Заради здравословните проблеми Арабаджиева е в болничното заведение към пандиза от началото на юни, когато я екстрадираха от Испания. Лекарите там дали експертно мнение, че не могат да се оправят със положението ѝ.

Ветко и Маринела Арабаджиеви, както и синът им Вълчо са упрекнати за данъчни закононарушения и пране на пари. Бяха задържани през март в Барселона. Първо докараха мъжа, а след по-късно брачната половинка му. През януари изтича 8-месечният период, в който прокуратурата би трябвало да внесе делото против тях в съда или да ги освободят. Ако бъде импортирано в съда, те могат да останат арестувани под стража.

“Предполагам, че следствието ще завърши скоро. Целта е да ги държат в ареста оптимално дълго. Делото е изяснено и нищо не постанова задържането им напук. Това е тормоз ", споделя юристът на фамилията Ина Лулчева.

Освен обвиняванията на прокуратурата Арабаджиеви са със запор на имущество и пари за 310 млн. лева от антикорупционната комисия.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР