Марина Георгиева е носителка на титлата „Мис София 2018”. Тя

...
Марина Георгиева е носителка на титлата „Мис София 2018”. Тя
Коментари Харесай

Само в "ШОУ"! Мис София 2018 Марина Георгиева проплака: Пребиха ме, полицията не направи нищо!

Марина Георгиева е носителка на купата „ Мис София 2018”. Тя е надарена, амбициозна, музикална, умна и без никакви корекции. През 2016 година брюнетката сграбчи купата " Мис Родопи " и получи опцията да замине за Китай, където да снима рекламен клип за киселото мляко. Красавицата е приключила театралния лицей " Любен Гройс " при създателя на премиите " Аскеер " Георги Новаков. Учила е и в Националното музикално учебно заведение „ Л. Пипков”. Изкарала е 5-седмичен музикален курс в колежа в Бъркли, в Бостън. В момента е инструктор по канго джъмпс.

- Какво мислите за слагането на силикон от от ден на ден участнички в състезанията за хубост? Вие бихте ли си поставили?
- Това е въпрос на персонален избор. В никакъв случай не го съдя, тъй като имам приятелки, които постоянно са имали комплекс, че имат дребен бюст. В подобен случай го поддържам. След като мислиш, че това е някакъв твой минус и те кара да се чувстваш дискомфортно, е по-добре да го поправиш. За някои хора това е като да имаш стърчащи уши или прегърбен нос. Лично за мен в никакъв случай не е било комплекс, че имам дребен бюст. Предполагам, че в някакъв доста отдалечен стадий, след раждане, когато към този момент е неотложно, бих направила някакви интервенции, само че това е в далечното бъдеще.

- Вдигна се доста звук към успеха на Мис България 2017 Тамара Георгиева. Вие какво мислите по отношение на абсурда - би трябвало ли да върне короната и редно ли е да оперира носа си?
- По избрани критерии тя в действителност е много подобаваща за модел. Има доста хубава фигура и е висока. Има по-остри черти, а в Китай знам, че доста се толерира моделите да наподобяват тъкмо по този начин. За форматите „ Мис Вселена България” и „ Мис Свят България” обаче се търсят по-меки черти и по-кукленско лъчение. Затова не знам какъв брой мога да разясня до каква степен тя е подобаваща, тъй като когато аз видях фотосите й, си помислих, че в избрани страни, тъкмо нейното лъчение се търси и се харесва. След като уредниците са избрали нея и са решили, че е подобаваща за тази купа, не виждам причина тя да би трябвало да я върне поради хорско мнение. Когато отвориш една ария, да вземем за пример, постоянно ще видиш 20 000 палчета нагоре и 4000 надолу. Винаги ще има хора, които не утвърждават и не харесват нещо. Това не би трябвало да я тормози по никакъв метод. Ти си определен от едно жури и щом са решили ти да си номер едно, значи си подобаващ.


- Вие сте креативна персона и обичате музиката. Научихме, че сте приключили музикално учебно заведение и сте изкарали курс по R & B в колежа Бъркли в Бостън. Замисляли ли сте се да вършиме кариера в тази тенденция?
- Курсът ми беше 5-седмичен. Там разбрах, че не е задоволително единствено да можеш да пееш добре, да пееш тъкмо и да имаш техника. Трябва да можеш да си акомпанираш на пиано. Аз изсвирвам на китара, пианото е наложително обаче. Реално аз там открих, че мога да пиша песни сама и да ги композирам. Когато се върнах в България, започнах да работя в тази посока. Имам няколко авторски части, излезли с клип. Псевдонимът ми е Mayrah. С това завърших през 2014 година, тъй като видях, че в това нещо не можеш да си самичък и да търсиш спонсори. Трябва или да те поддържа някоя музикална компания, или да имаш пиар и управител. С хората, с които работех, се опитвахме да създадем всичко сами. В един миг си споделих, че в това нещо влагам доста повече, в сравнение с получавам. Когато записах актьорско майсторство, действително музиката отиде на назад във времето, тъй като когато учиш такова нещо, ти си зает от заран до вечер.
Форматите са най-правилният път да се реализираш. Лично аз съм се явявала два пъти на подобен формат, само че там пък има ужасно огромен напор и би трябвало да изпъкнеш с нещо и то освен с хубавото си пеене. Трябва ти несъмнено лъчение и да бъдеш забавен. Аз поддържам в изкуството да бъдеш себе си. Хора, които са по-провокативни с държание и са по-шумни, са и по-интересни. Обикновено тъкмо те съумяват да си проправят път в тези формати.

- Обичате спорта и се занимавате професионално с канго джъмпс. Има ли още нещо, с което поддържате форма и спазвате ли диети и хранителни режими?
- Канго джъмпс е доста натоварен спорт. Могат да се изгорят от 800 до 1200 калории на час. Нямам потребност да спортувам и друго, като допълнение. Имам по 6 тренировки на седмица и са ми изцяло задоволителни. Хранителен режим съблюдавам, само че не го одобрявам като диета или някакво ограничаване. Това е метод на живот и избор, който върша, с цел да наподобявам добре и да се усещам добре. Старая се да хапвам по-чисти артикули, повече зеленчуци и плодове, чисто месо, по-малко нездравословни въглехидрати от вида на бялото брашно и бялата захар. Естествено, в случай че ми се дояде нещо доста, няма да си кажа: „ Няма да го изям, с цел да си запазя фигурата”. Гледам всичко да е в норма и да не се вманиачавам. Специално в актьорските среди има една такава наклонност, когато си студент още, да би трябвало да си по-слаб, с цел да изглеждаш по-добре на сцена. Често има огромен напън от преподавателите за това нещо. Минала съм през това, не е било извънредно. Имах интервал, в който от стрес не се хранех чак толкоз и тъкмо тогава бях доста слаба, даже кльощава. Тогава преподавателите ме толерираха. Казваха ми, че наподобявам супер и по този начин би трябвало да си остана. Реално това не е здравословно.


- Разкажете ни малко повече за гаджето ви?
- Той също е приключил артист. Живеем дружно и сме двойка от 3 години. Не съм от девойките, които от дребни са си мечтали да се видят в бяла рокля, по-скоро постоянно съм си представяла по какъв начин съм на сцена и играя, и пея. Говорили сме за това, само че може би просто нашето потомство не е толкоз запалено по подобен тип обвързване – брак и така нататък Това въпреки всичко е един лист и не е нужно да си засвидетелстваш любовта, като подпишеш някакъв документ.

- Как се отрази успеха в състезанието на връзките ви? Стана ли той по-ревнив и какво мислеше като цяло за явяването в конкуренцията?
- Във всяко едно начинание той ме поддържа и може би това е едно от качествата, които правя оценка най-вече в него. Понякога си мисля, че има вяра в мен повече в сравнение с аз самата. За „ Мис София” му споделих и той ми сподели, че в случай че в действителност го желая, би трябвало да се явя и това ще стане. Той присъстваше по време на самия конкурс. Беше там с мои приятелки. Имах си група за поддръжка. Като виждам фотосите от там, имам възприятието, че той се радва даже повече от мен. В първия миг аз даже не осъзнавах какво се случва, до момента в който той беше с необятна усмивка, която излъчваше: „ Аз имах вяра, че можеш и знаех, че ще го спечелиш.”

- Бихте ли се снимали без облекла за еротична фотосесия?
- Не бих, най-малко на този стадий. При „ Мис Вселена България” и „ Мис Свят България” има доста високи условия към кандидатките и едно от тях е да нямат подобен тип фотосесии. Самата аз не го чувствам като нещо, което желая да направя. Понякога такива фотоси се покриват от участничката, само че се схваща за тях, когато към този момент е спечелила купата. Изискванията за международните конгреси са доста огромни. Там доста обстойно ревизират всяка една участничка – с какво се занимава, дали приказва добре…


- След присъединяване в „ Черешката на тортата” на последната спечелила наградата Мис Плеймейт - Нора Недкова, се появи концепцията кондидатките в състезания да се явяват на проби за просветеност, вие какво мислите за това предложение?
- Гледах предаването, тъй като фейсбук подвигна доста звук към присъединяване й. Предполагам, че един човек не наложително би трябвало да може да изкара тест за просветеност, с цел да си проличи, че може да разсъждава добре, че е грамотен и така нататък На мен персонално ми се коства малко извънредно. Аз съм приключила музикално учебно заведение и колкото и да имам някаква обща просвета, при нас в никакъв случай не се е наблягало толкоз доста на общообразователните предмети. Има ги и ги учим, само че в 11-и и 12-и клас ние към този момент нямаме физика, химия, география. Тези предмети изпадат и се заместват от музикални. Колкото и да ревизирам в този момент и да се вълнувам кой е президентът на Съединени американски щати, какво се случва в България и така нататък, аз за себе си знам, че не съм задоволително осведомена и имам пропуски. Ако някой ме попита нещо, обвързвано с политика, не мисля, че ще съм задоволително способена да отговоря съответно.

- Получавали ли сте неприлични оферти от мъже, разкажете за някое?
- Получавала съм. Никога не са били жестоко и непосредствено поднесени. Обикновено са посредством някакви подмятания. Такива неща доста ме отблъскват и при най-малката нотка на подобен намек просто споделям „ Довиждане” и не искам да имам нищо общо с този човек. В тези среди има и такива хора. По-влиятелните персони, които могат да си разрешат да ти насочат подобен вид предложение, не са отговорни, че това нещо съществува. Виновни са девойките, които непременно желаят популярност и известност. Не съм получавала доста такива оферти, тъй като, с цел да се насочи такова нещо към някого, то той излъчва нещо. Често наподобявам дистанцирана и дръпната, когато поддържам връзка, само че това си има някаква цел и тя е да покаже на индивида насреща, че той не може даже да си помисля или каже нещо такова, тъй като ще бъде отсечен. Не ми се е случвало да ми оферират пари.

- Кой е най-лошият интервал в живота ви?
- Обикновено се старая да изтрия тези моменти. Това, което ми е нанесло най-голяма контузия на душeвността, беше, когато бях на към 13. Тогава бяхме във Варна с моя другарка. Бяхме с компания в едно заведение в града. Едни непознати девойки пристигнаха при мен и ми споделиха: „ Излизай навън” и ме задърпаха. Никой не реагира и не ми оказа помощ. Не знам заради каква причина, може би са взимали някакви лекарства, ме изкараха извън и започнаха да ме бият. Не беше съществено. По-голяма бе психическата контузия. Разбрах, че и на други девойки се е случвало това. Не разбрах каква е била повода в последна сметка. Предполагам, че е някаква конспирация – някой нещо им е споделил. Не ги познавах. Беше доста необичайно. Спомням си, че доста се притеснявах да споделя на родителите си, не знаех по какъв начин ще реагират. Не можах да го скрия. Като се прибрах, част от косата ми падна и не можах да се прикрия. Родителите ми са хора, които доста ме поддържат във всяко едно начинание. Имала съм доста щастливо детство. Те желаеха да създадат всичко допустимо тези девойки да бъдат открити и осъдени. Явно в България по този начин стоят нещата, че нормално почтеният няма по какъв начин да бъде предпазен. В заведението нямаше защита, имаше барман, само че мястото бе доста цялостно и той може би не е видял. Аз съм била на 13, ние сме били там към пет следобяд. Това е заведение, в което имаше най-вече младежи. Най-отвратително усещане ми направи, че когато бяме събрани там, тъй като естествено се струпаха и зяпачи, мина една патрулка, която не спря и не направи нищо. Това доста ме изплаши. Не мога да се удрям, нито да се пазя. Няколко месеца по-късно не излизах от у дома. Беше ме боязън. Подаде се тъжба, това обаче не оказа помощ. След време разбрах кои са тези девойки. Те продължиха да ми пишат и да ме заплашват, тъй като е подадена тъжба от мен против тях. Това, което доста ме разочарова, беше, че не мога да се усещам предпазена в личния си град, въпреки нищо да не съм направила. В полицията ми споделиха, че девойките нямат 18 години и няма по какъв начин да ми вържат защита поради заканите им. Обясниха ми, че са ги извикали, с цел да ги смъмрят. Имах синини просто, косата ми бе оскубана. Слава Богу не беше нищо доста съществено. Питах служителите на реда какво ще се случи, в случай че тези девойки отново ме намерят и всичко се повтори, а те ми отвърнаха, че още веднъж ще би трябвало да подам тъжба. Питах ги какво ще се случи, в случай че ме пребият до гибел, родителите ми ли тогава би трябвало да подадат тъжба?!

- А най-хубавият миг?
- Няколко са и нормално са свързани с някакво достижение или сложена цел и реализацията й. Един от най-хубавите ми моменти е, когато ми се обадиха от една кастинг организация и ми споделиха, че са ме избрали за основна роля. Това е може би една от най-хубавите страсти, които съм изпитвала. Това да чуеш, че ти получаваш короната, също е доста прелестно прекарване. Не знаех по какъв начин да отвръщам, като ми споделиха името, просто се вцепених. Когато завоювах пък Мис Родопи през 2016 година даже не излязох на сцената, като ме повикаха, тъй като не можех да повярвм, че избират тъкмо мен от всички тези девойки. Там имаше голяма конкуренция. Друг прекрасен миг в живота ми бе, когато си взех кученце. Преди половин година се влюбих в едно малко ангелче - йоркширски териер. Видях го на една витрина и го попитах: „ Искаш ли да те взема”. Кучето пристигна и постави лапичка на витрината и беше дотам… Няколко дни по-късно си я взех. Кръстих я Грами, тъй като желаех да е нещо, обвързвано с изкуство.

Интервю на Вероника МАРТИНОВА

ЧЕТЕТЕ ТАЗИ И ОЩЕ ГОРЕЩИ НОВИНИ В НАЙ-НОВИЯ БРОЙ НА ВЕСТНИК " ШОУ ", КОЙТО ВЕЧЕ Е НА ПАЗАРА!

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР