Марина е на сигурно място, всичко е наред при нея.

...
Марина е на сигурно място, всичко е наред при нея.
Коментари Харесай

Адвокатът на Овсянникова: На сигурно място е, но е под постоянен натиск |

Марина е на несъмнено място, всичко е наред при нея. Не се тормозете. Не може да бъде спокойна, тъй като е под непрекъснат психически напън. Ситуацията е прекомерно ексцентрична.

Това съобщи пред бТВ адвокатът на журналистката Марина Овсянникова - Антон Гашински. В понеделник редакторът в " Първи канал " прекъсна централната новинарска емисия, като изненадващо: " Спрете войната. Не вярвайте на пропагандата. Тук ви лъжат. Руснаците са против войната ". 

Гашински добави, че когато са задържали Марина Овсянникова, тя е " изчезнала ": " Търсихме я и намерихме къде се намира. Заради това успяхме да участваме в правосъдния развой. Заседанието не беше почнало. Тя се зарадва, ободри се ". 

Той призна, че с редакторката са мислели, че няма да я пуснат. По думите му е формиран само административен протокол за видеозаписа, който Овсянникова популяризира в интернет. " Привлякоха я под отговорност, постановиха й санкция от 30 000 рубли и я пуснаха ", добави юристът. 

Според него казусът е, че не знаят дали завърши всичко, или не, тъй като обвиняването е за записа, а за спирането на емисията на Първи канал още няма повдигнато обвиняване. 

" Марина подаде молба за овакантяване от Първи канал поради противоречие с публицистичната политика. Беше в съгласие с управлението ", заяви Гашински. 

За предлагането на френския президент Еманюел Макрон към Овсянникова за леговище, юристът й съобщи, че журналистката е признателна, само че е " същински родолюбец " и счита, че мястото й е в Русия и няма желание да пътува. 

Според него историята ще завърши със благополучен край. 
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР