Марин льо Пен иска намаляване на данък наследство, премахване на

...
Марин льо Пен иска намаляване на данък наследство, премахване на
Коментари Харесай

Радикална ли е програмата на Марин льо Пен?

Марин льо Пен желае понижаване на налог завещание, унищожаване на таксата за аудиовизуален лиценз и ренационализация на автомагистралите . Тя пази възрастта за пенсиониране да е 60 години - нещо, което мощно я отличава от съперника й Макрон, който предлага нейното повишение на 65 години.

Марин льо Пен поддържа нуклеарната сила, само че желае мораториум върху вятърната и слънчевата сила. Институционалните промени, мечтани от Марин льо Пен, са константа в програмата на Националното рали. Тя се застъпва за потреблението на референдума, с цел да разреши на националния избор да реши избрани въпроси.

Крайнодесният претендент също желае да вкара съразмерно посланичество. Марин Льо Пен към този момент не предлага непосредствено овакантяване на Европейски Съюз или отвод от еврото. Тя упорства за предимство на френските закони над европейските. Льо Пен се разгласи за бързо разрешаване на войната във Франция, само че е п ротив глобите против Русия, тъй като те съгласно нея заплашват покупателната дарба на французите.
 Дежа вю на изборите във Франция - Макрон или Льо Пен
Дежа вю на изборите във Франция - Макрон или Льо Пен

Франция избира президент на балотаж

Марин льо Пен предлага д а се търси " съюз с Русия по някои основни въпроси ", като европейската сигурност. Тя се опълчва на споразуменията за свободна търговия и даде обещание да се опълчи на договорите, които се подписват, като CETA, които би трябвало да обвържат Европейския съюз и Канада.

Що се отнася до имиграцията, Марин Льо Пен е доста по-радикална от своя конкурент. Льо Пен желае да отстрани автоматизираното придобиване на поданство посредством брак . Марин Льо Пен също по този начин поддържа систематичното експулсиране на " противозаконни имигранти и задгранични нарушители ", както и малолетни без документи.
 Започнаха президентските избори във Франция
Започнаха президентските избори във Франция

Вторият тур взема решение Макрон или Льо Пен ще ръководят страната

Марин льо Пен има намерение да покачва заплатите на учителите абсолютно с 3% годишно. Тя желае да преразгледа промяната на бакалавърската степен, да трансформира патента в изпит за насочване и да отстрани преподаването на езици и култури на генезис.

По тематиката за домашното принуждение, въпреки това, тя е за по-бързото съдене на съпрузи насилници и някогашните съпрузи .

Марин льо Пен ще брои радикалния ислям със възбрана на носенето на бурка на улицата и по време на учебно заведение.
 Анализатори вещаят лесна победа на Макрон на втори тур
Анализатори вещаят лесна победа на Макрон на втори тур

Настоящият президент има над 90% късмет да завоюва балотажа
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР