Марихуаната не е особено легализирана в Арканзас, но законът все

...
Марихуаната не е особено легализирана в Арканзас, но законът все
Коментари Харесай

Мъж издирва своя кактус Тери и дори дава възнаграждение

Марихуаната не е изключително легализирана в Арканзас, само че законът въпреки всичко разрешава използването за персонални цели и претежанието на минимални количества, с които да се разхождате свободно. В доста чести случаи обаче, бедите стартират, когато всичко стане някак си по-приятно и умерено.

Доказателството идва от 19-годишен юноша, който явно е прекалил с потреблението на билки или просто разполага с извънредно възприятие за комизъм. Литъл Рок се събудил с постери, в които юноша търси своя кактус.

Името на растението е Терънс, само че съгласно обявата, дава отговор и на Тери. Кактусът е бил на верандата и последно е бил видян на 5 септември, тази година. Собственикът му не го е виждал повече, само че въпреки всичко е направил плакати и моли всеки подозиращ местоположението на Тери, да му алармира мигновено. Собственикът е декларирал, че растението има брат на име " Кларънс ", който е спрял да приказва след изгубването.

Редакцията не е осведомена дали Терънс в действителност е в положително здраве и в миналото ще се върне, само че умоляваме читателите да алармират незабавно, в случай че го срещнат. В други вести, не прекалявайте с леките опиати, може да са леки, само че са опиати.

Someone cactus-naped my rescue cactus, Terrence, off of my front porch so yeah I'm extra emo today
— William D. Gould (@WilliamOfGould) September 5, 2017 Източник: men.hotnews.bg
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР