Мариелаа е на 13г. и е диагностицирана със сколиоза! Това

...
Мариелаа е на 13г. и е диагностицирана със сколиоза! Това
Коментари Харесай

13-годишно момиченце има нужда от вашата помощ, за да порасне и живее нормално

Мариелаа е на 13г. и е диагностицирана със сколиоза! Това е заболяване на гръбначния дирек, при което гръбнака се изкривява встрани. При изкривявания по-големи от 45-50° или в случай че болестта прогресира доста бързо, какъвто е и казусът със Мариела, оперативната интервенция е належаща. В противоположен случай пространството в гръдния панер, заради деформирането на прешлените стартира да се променя и усуква, което води до ограничение на вярното действие на белите дробове и сърцето, изтръпване на крайниците, болки и в не редки случаи цялостна инвалидизация!
Прочетете още
В случай, като този на Мариелка, най -доброто решение е интервенция без обединение VBT. Това е процедура, при която титаниеви винтове се вграждат в телата на прешлените от изпъкналата страна на сколиотичната крива. Винтовете са покрити с вещество, което подтиква всеки вграден винт да се слее с гръбначната кост. Гъвкав,здрав шнур(вид корда), предопределен за обединение е закрепен към всеки винт и поредно затегнат, с цел да помогне за изправяне на кривата. След хирургичната процедура, VBT продължава да поправя сколиозата посредством модулация на растежа.Това значи че гръбначния дирек ще продължи да пораства.

Предимствата на този новаторски способ на интервенция са в това, че: - процедурата е по-малко инвазивна - спиналния напредък и еластичност се резервират - корекцията на кривата се случва по време на напредък - пациентите могат да се движат обикновено, да спортуват и да имат пълностоен живот!

Решихме да се доверим на доктор Тробиш  в Германия. Неговия опит в интервенцията без обединение VBT е утвърдена през 2011г.Той е първият хирург направил тази интервенция в Европа. Ежеседмично той оперира деца със сколиоза, надлежно и опита му е по- огромен. Процентът на успеваемост е много висок! Мариела е подобаващ претендент за VBT! Датата на интервенцията е 12.04.2023г. Сумата, нужна за интервенцията е 71 000лв! Нека да помогнем на Мариелка да има щастливо детство и пълностоен живот!

IBAN: BG09UNCR70001525187653

BIC: UNCRBGSF

Титуляр: Мариела Димитрова Димитрова

Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР