Марианна Александрова (да, името й се пише с две Н)

...
Марианна Александрова (да, името й се пише с две Н)
Коментари Харесай

10 факта, които не знаете за Марианна – победителката в MasterChef 8

Марианна Александрова (да, името й се написа с две Н) е спечелилият в MasterChef 8.

Тя бе определена и за първи финалист, а след оспорвана борба с доста готвене, на финала се изправи против Осман и Биляна.

1. Марианна завоюва огромната премия в MasterChef.

2. Нейна най-голяма муза в готвенето постоянно е била майка й, с която постоянно си вършат кулинарни дуели. Двете посещават дружно готварски курс в Неапол. От Chef Renato Maroldo там научава повече за приготвянето на паста.

3. Съпругът й се споделя Дамян Иванов.

За рождения ден Марианна му посвещава стихотворение. Двамата се женят през 2019 година
„ Честит Рожден Ден на моя брачен партньор,
като него няма различен,
самоуверен, мощен и целенасочен,
най-съответстващият мъж за мен.
Нека ми е жив и здрав,
да се грижа за цялостния му корем.
О, Боже какой мужчина,
любовче, ти си мъж и половина. “

4. Туризмът е най-голямата пристрастеност в живота на Марианна.

Поставила си е за цел да сътвори районен гастрономически бранд на град Варна поради многото националности, оставили своя отпечатък върху локалната кухня.

5. Марианна мечтае да издаде книга с районни предписания с локални артикули.

Целите епизоди можете да гледате в btvplus.bg

6. За празника на Варна – 15 август,приготвя черноморски рапани, миди и раци, събрани персонално от нея, с фасул, сладко от люти чушки и обилие от свежи подправки.

7. Ястието, с което завоюва първият си имунитет, е дъмплинги с плънка от свинска кайма и калмари. Поднася ги с лют и благоуханен бульон с джинджифил.

8. Моментът, в който изпитва същински стрес, е, когато върху участниците се изсипват килограми с пуканки.
„ Изсипването на килограми пуканки върху главата ми, въобще не ми беше занимателно. Честно казано, за първи път усетих същински стрес по време на Стрес тест, което си пролича. Изпичането на фокача за 20 минути толкоз подвигна адреналина ми, че за първи път се самоупрекнах за решението ми да вземам участие в риалити “ – признава тя.

9. Признава, че индивидът, който е подценила като състезател, е била Лора.Впоследствие обаче си трансформира мнението за нея.
„ Ти израсна, пребори доста съперници и потвърди, че мястото ти е измежду най-хубавите. Неволята ни събра, само че ти се трансформира в част от живота ми. Гордея се с теб, гордея се, че резервира достолепие и прочувствена просветеност, гордея се, че разчупи стереотипните показа за МИС. Гордея се, че не се огъна на полуфинала и не изля море от сълзи, а се бори като лъв “.

10. Марианна има куче, което се споделя Лукас. Той постоянно е с нея на плажа и обожава да се търкаля в пясъка.
На Коледа Лукас получава коледна шапка и бандана с надпис Ho-ho-ho. Когато пътува с него, Марианна избира хотели, в които е позволен престоят на кучета, с цел да не се дели от домашния си любим.

Източник: vijti.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР