Мариана Векилска призна от Брюксел, че освен нова работа, вече

...
Мариана Векилска призна от Брюксел, че освен нова работа, вече
Коментари Харесай

Мариана Векилска довърши Симо: Имам нов мъж в живота си

Мариана Векилска призна от Брюксел, че с изключение на нова работа, към този момент има и нов мъж в живота си.

Бившата водеща на Би Ти Ви косвено удостовери слуховете, че още веднъж е влюбена, откакто преди повече от 3 години се раздели с мъжа си Симеон Колев.

„ Любовта е във въздуха! ”, откровена бе Мариана Векилска от столицата на Белгия. Тя призна, че най-сетне се усеща щастлива и секси. Тв звездата се похвали с фигура с много съблазнителни извивки, облечени в блестящо алена рокля, откакто преди месеци тормози почитателите си с грозно наедряла снага, която разхождаше всеки уикенд пред камерите на най-гледаната телевизия в страната, писа „ Уикенд “.

Новата обич обаче е довела до явни промени във външния тип на някогашната водеща. Тя най-сетне е съумяла да смъкна непотребните килограми, които натрупа по време на брака със Симеон Колев и от които години наред се опитваше безрезултатно да се отърве.

Засега не е ясно кой е мъжът, който топли леглото на Векилска. Малко преди за замине за Брюксел, тя бе изловена да се разхожда край НДК в компанията на висок бабанка, който изглеждаше много по-млад от нея. Дали обаче това е индивидът, на чиито милувки се радва и сега, не може да се каже сигурно. Напълно е допустимо някогашната тв звезда да е залюбила някой от сътрудниците си, работещи в структурите на Европейската комисия.

Както е известно, при започване на годината Мариана подписа контракт точно с една от тези структури – организация, отговаряща за сигурността на въздушния трафик. Няма да е изненада, в случай че около служебните отговорности там е срещнала и човек, който да грабне вниманието й в персонален проект.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР