Мариана Векилска остана без мъж, отново е сама! Тв водещата на

...
Мариана Векилска остана без мъж, отново е сама!
Тв водещата на
Коментари Харесай

Мариана Векилска по-самотна от всякога! Кучето й с роля на мъж в живота й

Мариана Векилска остана без мъж, още веднъж е сама!
Тв водещата на Българска национална телевизия Мариана Векилска продължава с несгодите в персоналния си живот. След като се разведе със Симеон Колев, тя по този начин и не откри сродната си душа.



Журналистката прекара случка с артиста Калин Врачански, който просто се позабавлява с нея и продължи напред, защото е върл ерген. След това Векилска прави неуспех след неуспех в любовта.

В началото на тази година тя бе видяна със заоблен мъж, който се държеше като нейно гадже. Към днешна дата обаче Мариана е доста самотна, което приказва, че още веднъж е на пазара на любовта.

Телевизионерката се пробва да замести ролята на мъж в живота й с кучето си. Тя отделяла прекалено много внимание на него. Разхождала го и преди, и след работа, като на всички места на открито била забелязвана с него.

Синът на Мариана Векилска от Симеон Колев към този момент е младеж и не желае да прекарва толкоз време с родителите си. Дъщеря й Габи, която е от някогашния футболист Георги Донков, към този момент на над 20-годишна възраст и живее изцяло независимо.
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР