Мариана Векилска напусна редиците на Би Ти Ви, за да

...
Мариана Векилска напусна редиците на Би Ти Ви, за да
Коментари Харесай

Изключително неприятна изненада за Мариана Векилска в Брюксел

Мариана Векилска напусна редиците на Би Ти Ви, с цел да стартира работа в Брюксел, но изненадващо се оказа без дом. Бившата тв водеща, която сега се образова за специалист към преговорен екип по въздухоплаването в столицата на Белгия, получи неприятна изненада, когато дойде там. Условията, които работодателите на Мариана й предложили, били отлични, само че за жал те не й подсигурили жилище, което се оказало сериозен проблем за нея.

Ентусиазираната Векилска нямала безусловно никакво време да провежда преместването си в Белгия от България и по този начин се оказала без дом в Брюксел. Затова пък нейни някогашни сътрудници от малкия екран, които са се открили в белгийската столица, драговолно й предложили да я приютят, до момента в който си откри непрекъснато жилище в столицата и се настани умерено.

За хотел и дума не можело да става, защото разноските за сходно наслаждение излизали галактически. Именно по тази причина някогашната водеща бърза да се устрои, а и да не досажда прекомерно на старите си сътрудници и другари от малкия екран. Водещата бърза да завърши с наемането на жилище, защото желае да вземе при себе си и сина си Момчил. Момчето сега е поверено на грижите на татко си Симеон и фамилията му, само че майка му мощно му липсва, написа " Ретро ". Повече от месец двамата са разграничени, а някогашната тв звезда се изтезава от скрупули, че се е отдала на кариерата си, вместо на майчинския дълг. 

От идната образователна година обаче, Мариана се кани да го реалокира в Брюксел, където ще го запише в частно учебно заведение, каквото посещава и в София. За водещата е от огромно значение наследниците й да имат положително обучение, а и самата тя сега взима частни уроци по френски. Мариана приказва свободно британски, немски и малко съветски, само че работодателите й сметнали, че те не са задоволителни за работата, която ще прави.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР