Мариана Векилска е в ужас от диагнозата, която лекарите поставили

...
Мариана Векилска е в ужас от диагнозата, която лекарите поставили
Коментари Харесай

Мариана Векилска съсипана от тежка диагноза

Мариана Векилска е в смут от диагнозата, която лекарите сложили на втория й мъж Симеон Колев, научи HotArena.

След редица прегледи и проучвания се оказало,ч е радио водещият имал амортизиране на гръбначния дирек, което при нелечение можело да го прикове в инвалидна количка. За изхабяване на прешлените му дал своя принос спортът, тъй като преди време Симеон упражнявал интензивно футбол, написа „ Ретро “. Сега болките му били ежедневни и сковаващи, а съвсем всеки месец му се налагало да се подлага на всевъзможни процедури и да посещава лечебни центрове с минерални види из страната.

Мариана реагирала не по-малко трагично от него. Водещата впрегнала всичките си връзки, с цел да уреди съвещания на мъжа си с най-хубавите в сектора, само че всички били безапелационни, че гръбнакът му е изхабен като на плебей.

Сега се налагало да кара на специфична седалка и да спи върху лековит матрак. Миролюбивият Симо тотално изперкал след диагнозата и почнал да има проблеми с гнева. Отношенията им се обтегнали, а бъдещото съжителство-поставено на карта. Тогава Векилска предиздвикала мъжа си да направи съвещания при психолог, като самата тя минала през няколко сеанса.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР