Мариана Попова слабее за появата си в „Капките“! Мариана Попова е

...
Мариана Попова слабее за появата си в „Капките“!
Мариана Попова е
Коментари Харесай

Мариана Попова на сомалийски глад заради „Капките“!

Мариана Попова слабее за появяването си в „Капките“!
Мариана Попова е влюбена, довери го тя самата. Обектът на любовта й в тази ситуация не е Веселин Плачков, а Маги Халваджиян. Или по-скоро планът на арменеца – „Като две капки вода“, в който най-накрая и Марианка ще взе участие този сезон.
 Мариана Попова
Мариана Попова се скъса от апетит, с цел да отслабне

Вече говорихме, че Попова ще се сблъска в шоуто с някогашния си ухажор Дарин Ангелов, а сме наясно, че връзката им не завърши по никакъв начин сговорчиво и спокойно. Двамата ще се гледат на „кръв и урина“, още повече след дузината самопризнания на артиста, че Мариана е била огромната негова неточност.

Е, очевидно тя е решила да остави със зинала уста освен феновете, само че и някогашния си като цъфне в шоуто в топ форма. В ефира на Нова ТВ през уикенда Попова показа, че за броени денонощия е свалила три кг. Целта й е да смъкне най-малко още три за два дни.

Как ще стане тази, задачата е с нараснала компликация, само че очевидно певицата ще кара на сомалийски апетит. „Така ще се усещам удобно и доста по-леко ще ми е да извършвам другите танци в дилемите. За гласа също е добре“, признава дамата на Весо Плачков.
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР