Мариана Попова няма да участва в тазгодишния сезон на Биг

...
Мариана Попова няма да участва в тазгодишния сезон на Биг
Коментари Харесай

Мариана Попова наля бюст! Певицата отказа да влезе в „Биг Брадър” заради скорошната интервенция

Мариана Попова няма да взе участие в тазгодишния сезон на Биг Брадър – „ Most Wanted ”, макар че в началото е подписала контракт с риалити шоуто. В светските среди настойчиво върлува слухът, че гласовитата певица е отказала присъединяване, тъй като претърпяла скорошна естетична намеса, разбра HotArena .

Мариана се подложила на леко увеличаване на бюста, като съгласно мълвата, за това се е доверила на пластичния хирург доктор Ангел Енчев. И защото Мариана е към момента в интервал на възобновяване, решила, че няма по какъв начин да одобри поканата на продуцентите на „ Биг Брадър ”. Както е известно, след увеличаване на бюста известно време всяко, даже и най-малкото придвижване, провокира неистова болежка и мощен дискомфорт. Така че фактически е немислимо присъединяване в шоу, тъй като е нужна даже помощ при преобличане, а какво остава за извършване на задачи, изискващи физическо натоварване, писа „ Уикенд “.

Дали Мариана Попова фактически се е подложила на намеса за увеличаване на бюста и точно това е повода да откаже да влезе в Къщата, към момента е единствено в областта на догадките. Все отново в светските среди разясняват, че сега певицата се възвръща, а неразделно до нея е обичаният й Веселин Плачков.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР