Мариана Попова не спести нищо на тези, които са проявили

...
Мариана Попова не спести нищо на тези, които са проявили
Коментари Харесай

Нов скандал: Мариана Попова скочи на бивша депутатка заради… (ВИДЕО)

Мариана Попова не спести нищо на тези, които са показали пренебрежение към представлението „ Виновни “, в което тя и обичаният й Веселин Плачков са основни герои. Нещо повече – тя посочва две имена на родни известни персони, които са създали нещо доста ненадейно пред всички в залата на спектакъл „ Сълза и смях “.

Става дума за Вида Пиронкова и Антония Първанова, които неотдавна са посетили като фенове представлението. Но това, което вършат малко, откакто влизат в залата, неизбежно предизвика бурни реакции – и там, и в обществените мрежи, както излиза наяве и от видео в профила си, в което Мариана Попова изяснява с детайлности случката.

Вида Пиронкова (вляво) и Антония Първанова

„ Тъй като към този момент живеем в извънредно световен свят и можем да си позволим обществените мрежи, с цел да беседваме директно с другари и с неприятели, взех решение, че е извънредно време да ви опиша за премиерата на представлението „ Виновни “ и да отговоря уместно на госпожа Антония Първанова, на Вида Пиронкова. Това са двете дами, които са нахлули в „ Сълза и смях “, поискали са от нашите уредници публични предложения, само че те не бяха включени в нашия гест лист.

Вида я познаваме, само че госпожа Антония Първанова не. След което са закупили билети, влезнали са в залата и съгласно доста мои сътрудници и другари, измежду които Мария Илиева, Данчо Караджов, Катето Евро, Марги Хранова, са си тръгнали на първата сцена, което значи, че въпросната госпожа даже не е гледала представлението. Никой в никакъв случай не е излизал от залата, с изключение на тези две дами, които очевидно са били, може би, в несъответстващо положение, съгласно изказванията на нашите другари.

 

А по отношение на „ Виновни “ – той е един доста приветлив, скромен театър, който приказва за наболелите проблеми в шоубизнеса и за това какви мечтаем да бъдем, какви би трябвало да бъдем, с цел да сме комфортни на обществото, на усетите на хората… Омръзна ми да чета, че видиш ли, сме се провалили и представлението е доста неприятно. Няма такова нещо! Чуйте споделените във видеото имена, свържете се с тях и тяхното мнение. Човек, който не е гледал зрелище, няма по какъв начин да знае дали то е хубаво или не, а „ Виновни “ е доста хубаво зрелище. “/show.blitz.bg

Източник: vijti.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР