Мариана Попова не си й помисля за промяна в плана,

...
Мариана Попова не си й помисля за промяна в плана,
Коментари Харесай

Мариана Попова:Сега съм селянка и ми е кеф!

Мариана Попова не си й помисля за смяна в проекта, откогато заживя в село Скобелево дружно с обичания си – артистът Веселин Плачков, и двете им дъщери от предходни бракове Мария и Андреа. Певицата, която другояче е кореняк софиянец, се усеща толкоз щастлива в селцето в община Павел баня, че даже се чуди по какъв начин не са се преместили по-рано.

„ Нищо не ми липсва! Никога не съм била комерсиална персона, не съм обичала шума на огромния град. Сега съм селянка и не ме е позор, в противен случай – кеф ми е”, споделя Мариана. Тя добавя, че съгласно нея София „ към този момент не наподобява на нищо”. Въздухът бил нечист, хората „ се прескачали” по тротоарите и всички били завладени от някаква болна упоритост да създадат кариера.

До решението цялото семейство да се реалокира, се стига откакто Веселин Плачков играе във кино лентата „ Дамасцена”, който се снима в Етнографския комплекс в Скобелево, носещ името на маслодайната роза. Покрай тази роля, Веселин получава друго предложение - да се грижи за менажирането на комплекса. Поканата му насочва притежателят Стоян Христов, внук на опълченец от селото. Веселин и Мариана стартират да пътуват постоянно и в един миг осъзнават, че точно Скобелево е техният дом.

„ На такова място човек се усеща одухотворен”, признава артистът. Мариана, която е в напреднала бременност с първото им общо дете, също се усеща отлично. Доволни и щастливи са и двете им дъщери. Мария, наследницата на певицата, била впечатлена освен от опцията да играе на воля измежду природата, а и от учебното заведение, което посещава в Казанлък. Още в първия ден й направило усещане, че след биенето на звънеца, децата не тичали и не крещели, както в столицата. „ Истерията в София е и в училищата”, обобщава майка й Мариана и прибавя, че и Мария, и Андреа, дъщерята на Веселин от предходната му връзка, се усещат отлично в Скобелево.

Семейството към този момент има собствен дом - огромна, поддържана къща, с необятен двор, в която има черешови дръвчета и рози. „ Много е смешно, че на цената на един непоносим апартамент в София можеш да си купиш цяло красиво имение. И отиваш на прелестна природа, измежду положителни, спокойни, безгрижни хора... Тук динамичността е друга”, сияе певицата.

Въпреки че е в напреднала бременност с третото момиче в фамилията, Мариана продължава да е много дейна. Тя взе участие в плановете, които са подхванали с Веселин в комплекс „ Дамасцена”. Двамата управляват градежа на амфитеатър за 1500 души. Откриването е идващото лято, а културният плакат ще бъде сформират от Мариана. Тя и обичаният й са се амбицирали да възродят културния живот в региона. Желаят в амфитеатъра да се показват представления, мюзикъли, както и доста концерти на родни естрадни звезди, написа " Уикенд ".

Междувременно, преди броени дни Веселин откри единственият на Балканите, музей на етеричните масла в Казанлък. Идеята е през идната година на Еньовден тук да се провежда фестивал на билките. От тях, както и от чистите плодове и зеленчуци, Мариана Попова е мощно впечатлена. Тя към този момент се е срещнала с всички свои съседи, множеството от които са много по-възрастни от нея, и пазари био артикули, отгледани от тях. Учи се на градинарство, следвайки образеца на новите си другари, и постоянно търси препоръките им за растенията в своя двор.

Двамата чакат с неспокойствие раждането на щерка си Екатерина. Името избрали каките Мария и Андреа. Сватба към момента няма да има. Решението било на Мариана. Причината е, че е много бременна и просто няма талия. „ Трябва да е радостно и да се усещам добре, а не да вървя като един бял пингвин измежду хората и да ми става неприятно през пет минути. Не че не желая. Искам доста. В интерес на истината за първи път в живота си желая сватба”, споделя певицата. Така че венчавката е отсрочена след раждането на Екатерина.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР