Мариана Попова и Веселин Плачков се впуснаха в поредно предизвикателство.

...
Мариана Попова и Веселин Плачков се впуснаха в поредно предизвикателство.
Коментари Харесай

Мариана Попова и мъжа й - сами! Къде захвърлиха децата?

Мариана Попова и Веселин Плачков се впуснаха в следващо предизвикателство. Влюбената двойка стана част от формата " Смени дамата ", където лъсна същинския им темперамент и с това съумяха да изненадат и шокират феновете на предаването.

Вероятно повода Мариана да заживее при различен мъж, а на нейно място в леглото при Плачков да легне непозната жена, е обещаният хонорар от предаването, който не бил по никакъв начин дребен. А от известно време се носят клюки, че двамата са го закъсали финансово.



Наш кореспондент научи, че Мариана и Веселин са зарязали новородената си дъщеричка Екатерина на грижите на майката на Плачков, която живее в Плевен. " Да са живи и здрави бабите и да оказват помощ. Ние живеем в колата, непрестанно пътуваме и работим ", съобщи скандалната двойка. Голямата щерка на артиста пък е при майка си в Лондон, а за детето на Мариана от предходната й връзка се грижи таткото.



Мариана е безапелационна, че в даден миг хората си омръзват, само че побърза да успокои Плачков, че при тях този стадий към момента не е пристигнал. " Видяла съм красивите му очи, опознала съм ужасния му темперамент. Много добре се познаваме ", призна тя.

Марина и Веселин гостуваха на Антон Хекимян, а певицата пожела на водещия да си откри " една такава Мариана, която да те слуша ". Явно е добре осведомена с персоналния му живот и евентуално вижда, че страда след раздялата с годеницата си Василена. show.blitz.bg

Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР