Мариан Тръмп Бари, най-голямата сестра на бившия президент Доналд Тръмп,

...
Мариан Тръмп Бари, най-голямата сестра на бившия президент Доналд Тръмп,
Коментари Харесай

Мариан Тръмп Бари, пенсиониран съдия и по-голямата сестра на Тръмп, почина на 86

Мариан Тръмп Бари, най-голямата сестра на някогашния президент Доналд Тръмп, умря на възраст 86, оповестяват медиите в Съединени американски щати.

Тя е открита мъртва към 04:00 EST (09:00 GMT) в понеделник сутринта в жилището си в Ню Йорк, съгласно до ABC News. Причината за гибелта й към момента не е разкрита.

Г-жа Бари е била федерален арбитър в Ню Джърси от 1983 година до пенсионирането си през 2019 година

< p class= " ssrcss-1q0x1qg-Paragraph e1jhz7w10 " > Тя е третият от четиримата братя и сестри на господин Тръмп, които починаха.

Говорител на някогашния президент го направи не отговори незабавно на настояването на BBC за коментар.

Източници споделиха на ABC, че екипите за незабавна помощ са дали отговор на позвъняването на човек със сърдечен арест. Няма признаци на контузия или нечестна игра, добави изданието.

Съдебномедицински експерт по-късно ще откри повода за гибелта.

Г-жа Бари, която заобикаля фамилния бизнес с недвижими парцели, служи като една от единствено двете дами прокурори в прокуратурата на Съединени американски щати в Ню Джърси от 1974 до 1983 година

С помощта на скандалния юрист и медиатор на брат си Рой Кон, госпожа Бари беше номинирана от президента Роналд Рейгън за федерален областен арбитър през 1983 година

В " Твърде доста и в никакъв случай задоволително: Как фамилията ми сътвори най-опасния човек в света ", записки от 2020 година, написани от нейната племенница Мери, госпожа Бари сподели, че това е " единствената услуга, която съм поискала през целия си живот ".

Това обаче беше услуга, която тя твърди, че господин Тръмп в никакъв случай не й разрешава да не помни.

" Къде щеше да бъдеш без мен? " тя го цитира.

През 1999 година госпожа Бари е назначена от президента Бил Клинтън в Апелативния съд на Съединени американски щати за третия окръг, който обгръща елементи от Ню Джърси, Делауеър и Пенсилвания.

Източник: bbc.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР