Мариан Тръмп Бари, бивш федерален съдия и по-голямата сестра на

...
Мариан Тръмп Бари, бивш федерален съдия и по-голямата сестра на
Коментари Харесай

Мариан Тръмп Бари, пенсиониран федерален съдия и сестра на Доналд Тръмп, почина на 86

Мариан Тръмп Бари, някогашен федерален арбитър и по-голямата сестра на някогашния президент Доналд Тръмп, умря на 86 години.

Полицията на Ню Йорк удостовери гибелта в дома й в Горен Ийст Сайд в понеделник. Полицията сподели, че няма нищо, което да демонстрира, че гибелта й е подозрителна и че правосъдният доктор ще откри повода.

Бари е назначена за първи път в Окръжния съд на Съединени американски щати в Ню Джърси през 1983 година от тогавашния президент Роналд Рейгън, и по-късно в Апелативния съд на Съединени американски щати за третия окръг, във Филаделфия, от тогавашния президент Бил Клинтън през 1999 година Тя се пенсионира през 2019 година

Завършила колежа Mount Holyoke, тя получава магистърска степен по 1962 година от Колумбийския университет и дипломата си по право от университета Хофстра през 1974 година През същата година тя става помощник-прокурор на Съединени американски щати за окръг Ню Джърси.

Робърт Тръмп умря през 2020 година Те са оживели от 77-годишен някогашен президент Доналд Тръмп и сестра Елизабет Тръмп Грау, 81.

CBS News се свърза с представител на някогашния президент за коментар.

Бари, вдовицата на юриста Джон Дж. Бари, за който се омъжи през 1982 година, не беше ваксиниран против свадите в фамилията. По време на доброволното й пенсиониране тя беше разследвана за хипотетични нарушавания на разпоредбите за правосъдно държание, свързани с хипотетични фамилни схеми на Тръмп за отбягване на налози върху тяхното завещание.

Докато Бари обществено поддържа брат си, тя беше хваната да го подлага на критика в аудио, записано от нейната племенница, Мери Л. Тръмп, щерка на Фред Тръмп-младши, който разгласява записки за фамилията си, в това число нейният чичо, през 2020 година На записите, оповестени от създателя и  психолога, съдията подлага на критика граничната политика, държанието и характера на нейния брат.

Източник: cbsnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР