МАРИЪН КАНТИ, Флорида - Жена от Марион Каунти се озова

...
МАРИЪН КАНТИ, Флорида - Жена от Марион Каунти се озова
Коментари Харесай

Жена от Флорида използва извинението „още един артикул“ в Winn-Dixie, за да открадне хранителни стоки на стойност 330 долара, казват депутати

МАРИЪН КАНТИ, Флорида - Жена от Марион Каунти се озова зад решетките откакто измисли скица за кражба на хранителни артикули на стойност съвсем $330 от Winn-Dixie тази седмица, съгласно депутати.

Сара Хоу беше задържана и упрекната в кражба на дребно след случая, който се разигра в Winn-Dixie на Изток Магистрала 40 в Силвър Спрингс на 6 ноември, съгласно клетвена декларация за арест от офиса на шерифа на окръг Марион. се споделя в отчета. Управителят сподели, че жена, по-късно разпозната като Хау, е откраднала от магазина в понеделник.

Хау излизаше, когато тя сподели на касиерката, че би трябвало да вземе различен продукт, съгласно клетвената декларация. Тя сподели, че би трябвало да вземе пазарската количка със себе си, „ с цел да може да балансира, до момента в който върви, с цел да вземе другия продукт “, само че тъкмо тогава тя излезе от магазина, минавайки през всички точки за продажба.

Преди Хоу да си тръгне, касиерът сподели, че общата сума е $328,34, се споделя в отчета.

Управителят на магазина съумя да разпознава Хау въз основа на нейната карта Winn-Dixie, към която беше прикачена нейната информация. След това депутатите посетиха къщата на Хау въз основа на посочения адрес.

Хората, които живеят в къщата, споделиха на депутатите, че Хоу „ неотдавна е излязъл, с цел да отиде до магазина “, съгласно клетвената декларация. Хау бе открита по-късно същия ден в Family Dollar, където беше задържана.

ОЩЕ ЖЕНА ОТ ФЛОРИДА :

В изявление с депутати след Миранда Хау сподели, че е отишла в Winn-Dixie в деня на хипотетичната кражба и в действителност е напуснала магазина, без да заплати за продуктите в нея количка.

Тя беше превозена до пандиза на окръг Марион, където остава под гаранция от $500.

Вижте коментарите
Източник: yahoo.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР