Мариан Бачев оборудва болница със специална апаратура и табуретки за

...
Мариан Бачев оборудва болница със специална апаратура и табуретки за
Коментари Харесай

Мариан Бачев оборудва болница с апаратура

Мариан Бачев оборудва болница със специфична инсталация и табуретки за личния състав. Актьорът направил това, откакто половинката му – актрисата Милена Видер, от която има две деца, заболяла от Ковид-19. Болестта протекла тежко и се наложило инфектираната да прекара 10 дни в болница.

Оказало се обаче, че има скрити вени, което било огромен проблем при слагането на абокатите. На всичкото от горната страна в стаите не било планувано място, където медиците да могат да седнат. Сестрите прекарвали доста време, наведени над нея в търсене на вена, оплаквайки се от болки в кръста. Пациентката споделила това с известния си мъж, който решил да помогне на медиците в символ на признателност за помощта, която те от своя страна са оказали на жена му.

Чрез своята фондация двойката почнала да събират пари за веноскоп, с който откриването на вените при пациенти като Милена се улеснява. Средствата били събрани единствено за няколко дни. Семейството купило и табуретки за всяка стая в болничното заведение, с цел да могат медиците умерено да присядат на тях, когато се постанова да правят процедури по лекуването на болните, писа Уикенд.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР