Мариан Бачев май има проблеми с метаболизма си в последно

...
Мариан Бачев май има проблеми с метаболизма си в последно
Коментари Харесай

ОТВРАТ! Мариан Бачев завъртя огромна дупара, върви и се чеше отзад

Мариан Бачев май има проблеми с метаболизма си напоследък. 43-годишният актьор към този момент не може да се похвали със стройна фигура, тялото му се е деформирало фрапантно в корема и задника, видя HotArena.

Комикът на Слави е качил десетина кг, пуснал е любовни дръжки на талията, шкембакът му е навирен напред, а дупето му е с размерите на тава за вита баница. Сега той няма потребност да поставя подплънки под облеклата си, когато му се постанова да играе дебелаци на сцена или пред камера.
Наднорменото си тегло Бачев показва оня ден в идеалния център на София. Талантливият артист разноски тлъстинките си по ул. „ Раковски ”, в региона на която са ситуирани много столични театри. Звездата на „ 7/8 тв ” стъпваше тежко-тежко, стискайки кафе, телефон и ключове в лявата си ръка. Крайната цел на прехода му беше салонът на „ Сълза и смях ”.

Дясната ръка на Мариан също беше заета, видяха през „ далекобойните ” си обективи папараците на „ Уикенд ”. Петте си пръста комикът бе заврял в дънковия си панталон, откъм задната му страна. С върха на ноктите Бачев почесваше настървено бузите на „ Б ”-страната си, без да се тормози, че по този начин прави извънредно неприятно усещане на близките.  

Ден по-късно ошишкалият се актьор още веднъж попадна във фокуса на фотографите ни. Метнал претъпкана раница на тил, той отиде до банкомата зад Народния спектакъл, с цел да си изтегли 50 лева в брой. Стигнал до устройството за банкноти, Мариан покри с длан бутоните му, та да не се види какъв ПИН-код вкарва. А за по-сигурно наведе и тялото си напред – по този начин напълно скри цифрите от нежелани погледи.
 
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР