Мариан Бачев изненадващо обяви, че ще сключи брак с майката

...
Мариан Бачев изненадващо обяви, че ще сключи брак с майката
Коментари Харесай

Мариан Бачев най-сетне се реши да се ожени

Мариан Бачев изненадващо разгласи, че ще подписа брак с майката на двете си дъщери Милена след 20 години взаимен живот, написа plovdiv24.bg.

Двамата решили да отбележат годишнината си, като най-накрая подреден венчавката. Бачев, който играе Чарли Чаплин в мюзикъла на Варненската опера в НДК, постоянно е споделял, че зад триумфите му стои Милена. " Има факсимиле, че зад всеки съумял мъж стои по една интелигентна жена, което е доста правилно. Ако ти не се чувстваш сигурен с нея, постоянно нещата ти няма да вървят. Милена основава уют и ме кара да се усещам постоянен, с цел да мога да работя и да се грижа за фамилията ни ", споделя Бачев.

Актьорът, който продължава да се изявява в Шоуто на Слави, заяви, че ще се венчае за Милена тази година. Шаферки сигурно ще бъдат двете дъщери на двойката Александрина и Косара, надлежно на 14 и седем години. Бачев и половинката му до момента все отлагали венчавката, тъй като и на двамата не им се занимава с бумащини и бягане по институции, пък и са на разнообразни адресни регистрации и се водят, че към момента живеят при майките си.

Двамата се срещат на подготовка през 2001 година. Първоначално са другари, само че той се влюбва в нея. Тя обаче първоначално не дава отговор на възприятията му и се постанова артистът да прояви самообладание, с цел да завоюва сърцето ѝ, написа " Галерия ". Двамата са претърпели доста компликации и финансови проблеми, само че това по никакъв метод не се е отразило на връзките им.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР