Мариан Бачев и жена му Милена Видер отбелязаха 20 години

...
Мариан Бачев и жена му Милена Видер отбелязаха 20 години
Коментари Харесай

След 20 години: Сгоден, но още неженен – Мариан Бачев!

Мариан Бачев и жена му Милена Видер означиха 20 години взаимен живот с годеж точно на Великден тази година, само че пандемията промени проектите им за щура, радостна женитба, на която да поканят всички родственици, другари и най-близките си сътрудници. Актьорите, които имат две дъщери, очевидно няма да си кажат „ да ” тази година, само че пък са решени да го създадат в най-скоро време. Кога тъкмо е мъчно да се каже в обстановка, в която ограниченията за сигурност против ковид постоянно се трансформират.
„ Сватба ще има въпреки всичко ”, показа артистът при скорошна своя медийна изява. За годежа след цели 20 години взаимен живот пък сподели, че е „ неизбежно по смисъла на естествения ход на събитията ”, просто си разнообразили всекидневието. Доста прелестно и сантиментално се получило. Годежът бил и чудна изненада за дъщерите им Александирна и Косара. Разяснението за какво чак в този момент актьорите са се решили да сключат брак напълно не е смешка. Досега не им е било приоритет. Мариан Бачев дори е споделял, че не има вяра в брака.



„Категорично нямам доверие, че бракът трансформира нещо. Ако някой е решил да излезе отвън общия път, по който вървите, той ще излезе. И всевъзможни подиуми на ревнивост и дебнене на правилото „ дай да не се дебнем, че ще се хванем ” безусловно считам за нелепост във връзка с това – полезностите, които човек изповядва ”, сподели Мариан Бачев неотдавна. Колко пъти една двойка е минавала под венчило не означавало наложително, че това ги прави крепко семейство. „ Семейството е като вярата, то е надълбоко в теб, няма потребност да го демонстрираш ”, счита артистът.

Любовта на Мариан и Милена стартира преди 20 години в Шуменския спектакъл. До преди този момент двамата се знаели като сътрудници, само че не били близки. Такива си станали около подготовките за театър на Борис Панкин. „ Магнетична персона, не може да не го забележиш ”, споделяла е Милена първото си усещане за Мариан Бачев. Любовта им не била от пръв взор, като гръм или нещо в този жанр, а се развила във времето. На подготовките в Шумен посред им имало флирт, закачки, само че единствено толкоз. Когато се прибрали в София, Мариан поканил Милена на среща. Пролетта разцъфвала и актрисата още помни миризмата на млада трева, която се носела от градинката против Музикалния спектакъл, където се разходили. Мариан й донесъл бадеми и й споделил, че би бил благополучен тя да го придружи на Наградите „ Аскерите ”. Тогава Мариан бил номиниран за първи път в категорията за изгряваща звезда. Вече гаджета, двамата играли дружно и във кино лентата „ Филип ”. Четири години по-късно заживели под един покрив. Продължават да работят дружно и са горди родители на Александрина, която е на 14 години, и Косара, която е на 7 години. Двете натъртват на уроците, само че демонстрират и гении. Мариан Бачев постоянно споделя с горделивост рисунки на Александрина, с които впечатлява другари и фенове в обществената мрежа. Всяка нейна рисунка събира не просто поздравления, а хвалебствия и откровено удивление. Повяват се дори хрумвания родителите й да пратят рисунките в „ Дисни ”, да издадат комикс и да ги съберат в галерия. Има дори и искащи да купят нейни рисунки. „ На първо време – да `земе приблизително ”, отговори Мариан Бачев с възприятие за комизъм на последните възторжени мнения за творчеството на огромната си щерка. Косара пък е много търсена в дублажа. „ Когато детето ти стартира да озвучава повече от теб, а ти си единствено водачът ”, похвали се баща й преди дни във фейсбук.

Мариан Бачев демонстрира невзискателност в тази ситуация, само че всички знаят какъв брой са ангажирани с жена му Милена. Актьорът е прочут с функциите си в театъра, киното, както и с паметните си облици за „ Шоуто на Слави ” по Би Ти Ви, а след това в преименуваното „ Вечерното шоу на Слави Трифонов ” по телевизия „ 7/8 ”. Той е и учител в Американския лицей, а с жена му Милена управляват Театрална работилница за деца и юноши, като трупата е притежател на доста награди от конгреси за любителско театрално изкуство. Разбира се, двамата са и родители за образец. Такова всекидневие може да стане с напрежение от време на време, признавал е Мариан Бачев. Той съумява да се оправи със „ стройна, добра организация ”, като отдава заслуги на фамилията си и на сътрудниците.

Актьорът признава, че хармонията у дома е от огромно значение за това до какъв брой човек е ефикасен в професионален проект. Клишето „ моят дом е моята цитадела ” е такова, тъй като е правилно, счита артистът. „ Никога не сме се разделяли, над 20 години сме дружно с Милена, от 14 години имаме деца, това в действителност съм го считал за една основа за положителната естетика ”, казвал е Мариан, като е допълвал, че постоянно пътува около театралните представления, през уикендите с Милена са заети с школата, постоянно е водач на дъщерите им и не съвсем, а напряко си няма почивен ден. Затова когато настъпила пандемията, фамилията първо се отдало на заслужена отмора. Явно са намерили и време за годеж, с който изненадаха по Великден. Актьорите се сгодиха в наличието на дъщерите си в обичания си ресторант в Пловдив. По-късно Мариан се похвали в обществената мрежа и сподели годежния пръстен.
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР