Мариан Бачев и жена му Милена Видер отбелязаха 20 години

...
Мариан Бачев и жена му Милена Видер отбелязаха 20 години
Коментари Харесай

Защо Мариан Бачев пак отлага сватбата?

Мариан Бачев и жена му Милена Видер означиха 20 години взаимен живот с годеж точно на Великден тази година, само че пандемията промени проектите им за щура, радостна женитба, на която да поканят всички родственици, другари и най-близките си сътрудници. Актьорите, които имат две дъщери, очевидно няма да си кажат „ да ” тази година, само че пък са решени да го създадат в най-скоро време. Кога тъкмо е мъчно да се каже в обстановка, в която ограниченията за сигурност против ковид постоянно се трансформират.

„ Сватба ще има въпреки всичко ”, показа артистът при скорошна своя медийна изява. За годежа след цели 20 години взаимен живот пък сподели, че е „ неизбежно по смисъла на естествения ход на събитията ”, просто си разнообразили всекидневието. Доста прелестно и сантиментално се получило. Годежът бил и чудна изненада за дъщерите им Александирна и Косара. Разяснението за какво чак в този момент актьорите са се решили да сключат брак напълно не е смешка. Досега не им е било приоритет. Мариан Бачев дори е споделял, че не има вяра в брака.

" Категорично нямам доверие, че бракът трансформира нещо. Ако някой е решил да излезе отвън общия път, по който вървите, той ще излезе. И всевъзможни подиуми на ревнивост и дебнене на правилото „ дай да не се дебнем, че ще се хванем ” безусловно считам за нелепост във връзка с това - полезностите, които човек изповядва ”, сподели Мариан Бачев неотдавна. Колко пъти една двойка е минавала под венчило не означавало наложително, че това ги прави крепко семейство. „ Семейството е като вярата, то е надълбоко в теб, няма потребност да го демонстрираш ”, счита артистът.

Любовта на Мариан и Милена стартира преди 20 години в Шуменския спектакъл. До преди този момент двамата се знаели като сътрудници, само че не били близки. Такива си станали около подготовките за театър на Борис Панкин. „ Магнетична персона, не може да не го забележиш ”, споделяла е Милена първото си усещане за Мариан Бачев. Любовта им не била от пръв взор, като гръм или нещо в този жанр, а се развила във времето. На подготовките в Шумен посред им имало флирт, закачки, само че единствено толкоз. Когато се прибрали в София, Мариан поканил Милена на среща. Пролетта разцъфвала и актрисата още помни миризмата на млада трева, която се носела от градинката против Музикалния спектакъл, където се разходили. Мариан й донесъл бадеми и й споделил, че би бил благополучен тя да го придружи на Наградите „ Аскерите ”. Тогава Мариан бил номиниран за първи път в категорията за изгряваща звезда. Вече гаджета, двамата играли дружно и във кино лентата „ Филип ”. Четири години по-късно заживели под един покрив. Продължават да работят дружно и са горди родители на Александрина, която е на 14 години, и Косара, която е на 7 години. Двете натъртват на уроците, само че демонстрират и гении. Мариан Бачев постоянно споделя с горделивост рисунки на Александрина, с които впечатлява другари и фенове в обществената мрежа. Всяка нейна рисунка събира не просто поздравления, а хвалебствия и откровено удивление. Повяват се дори хрумвания родителите й да пратят рисунките в „ Дисни ”, да издадат комикс и да ги съберат в галерия. Има дори и искащи да купят нейни рисунки. „ На първо време – да `земе приблизително ”, отговори Мариан Бачев с възприятие за комизъм на последните възторжени мнения за творчеството на огромната си щерка. Косара пък е много търсена в дублажа. „ Когато детето ти стартира да озвучава повече от теб, а ти си единствено водачът ”, похвали се баща й преди дни във фейсбук.

Мариан Бачев демонстрира невзискателност в тази ситуация, само че всички знаят какъв брой са ангажирани с жена му Милена. Актьорът е прочут с функциите си в театъра, киното, както и с паметните си облици за „ Шоуто на Слави ” по Би Ти Ви, а след това в преименуваното „ Вечерното шоу на Слави Трифонов ” по телевизия „ 7/8 ”. Той е и учител в Американския лицей, а с жена му Милена управляват Театрална работилница за деца и юноши, като трупата е притежател на доста награди от конгреси за любителско театрално изкуство. Разбира се, двамата са и родители за образец. Такова всекидневие може да стане с напрежение от време на време, признавал е Мариан Бачев. Той съумява да се оправи със „ стройна, добра организация ”, като отдава заслуги на фамилията си и на сътрудниците.

Актьорът признава, че хармонията у дома е от огромно значение за това до какъв брой човек е ефикасен в професионален проект . Клишето „ моят дом е моята цитадела ” е такова, тъй като е правилно, счита артистът. „ Никога не сме се разделяли, над 20 години сме дружно с Милена, от 14 години имаме деца, това в действителност съм го считал за една основа за положителната естетика ”, казвал е Мариан, като е допълвал, че постоянно пътува около театралните представления, през уикендите с Милена са заети с школата, постоянно е водач на дъщерите им и не съвсем, а напряко си няма почивен ден. Затова когато настъпила пандемията, фамилията първо се отдало на заслужена отмора. Явно са намерили и време за годеж, с който изненадаха по Великден. Актьорите се сгодиха в наличието на дъщерите си в обичания си ресторант в Пловдив. По-късно Мариан се похвали в обществената мрежа и сподели годежния пръстен.

Заради менящите се ограничения по отношение на ковид, актьорите към този момент отсрочват сватбата. Така че още известно време по персонална карта всеки ще се води, че живее „ у майкини си ”, както до момента. Всъщност преди годежа Мариан и Милена желали най-малко да се водят, че живеят дружно на един адрес, само че като разкрили, че това е обвързвано с доста бумащина, се отказали. След сватбата сигурно ще го създадат, писа Уикенд.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР