Мари Фредриксон бе известна като едната половина от поп рок

...
Мари Фредриксон бе известна като едната половина от поп рок
Коментари Харесай

Смъртта на певицата от Roxette извади наяве мрачна тайна

Мари Фредриксон бе известна като едната половина от поп рок дуото Roxette, което пусна редица шлагери, измежду които It Must Have Been Love и Listen To Your Heart.

През към този момент далечната 1994 година секрети безредици са разтресли дуото, когато Мари не е поканила половинката си от дуета Пер Гесле на сватбата си. Певицата избрала да не предложения Гесле и брачната половинка му Аса на сватбата си с Микаел Болиос през май 1994 година, тъй като празненството било единствено за най-близките членове на фамилията.

Решението ѝ още тогава породи редица спекулации, че дуетът е пред разпад, тъй като Пер и брачната половинка му били доста афектирани от решението на Мари. Пишейки в своята автобиография " Любовта към живота ", Мари споделя: " Някои от нашите другари се почувстваха изключени и бяха разочаровани. Днес аз разбирам, че да вземем за пример Пер и Аса са били засегнати. Аз обаче не виждам нещата по този метод. Исках единствено сватбата да е персонална. Тогава си мислех, че това е значимо ".
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР