Марго Роби ще получи за предстоящия филм за Барби 12,5

...
Марго Роби ще получи за предстоящия филм за Барби 12,5
Коментари Харесай

„Барби“ изстрелва Марго Роби на върха на най-високоплатените актриси

Марго Роби ще получи за идния филм за Барби 12,5 млн. $. Това я слага преди всичко измежду най-добре платените актриси в Холивуд сега, както оповестява Variety.

Нейният сътрудник Райън Гослинг, който ще се превъплъти в ролята на красивия Кен, също ще получи 12,5 млн. $ за ролята си. Изглежда, че тези високи заплати ще бъдат заслужени, защото филмът за Барби безспорно е една от най-очакваните комедии за 2023 година

Освен Роби и Гослинг, зад камерата на Барби застава известната Грета Геруиг, която е съавтор на сюжета със също по този начин известния Ноа Баумбах. В актьорския състав ще забележим още Уил Ферел, Майкъл Сера, Симу Лиу, Америка Ферара, Кейт Маккинън и доста други.

Макар че заплатата на Марго Роби може да е стряскаща за Барби, тя към този момент е осведомена с огромните пари. За „ Birds of Prey “, нейния солов филм за Харли Куин, тя съумя да получи 10 млн. $. Единствената актриса, която се приближава до Роби тази година, е Мили Боби Браун, чиито 10 млн. $ за " Енола Холмс 2 " на Netflix не са за изпускане. Мили Боби Браун взе участие и в извънредно известния четвърти сезон на " Странни неща ", тъй че годината ѝ е страхотна. Следващата жена в листата е Емили Блънт, която получава 4 млн. $ за присъединяване си във кино лентата на Кристофър Нолан " Опенхаймер ". Блънт получава същата сума като други нейни звездни сътрудници - Мат Деймън и Робърт Дауни Джуниър.

Чакането да забележим Марго Роби и Райън Гослинг във кино лентата за Барби може да е дълго, само че най-малко Роби има няколко високопрофилни плана, готови за почитателите в близко бъдеще. Тя ще взе участие във филмите " Вавилон " на Деймиън Шазел и " Амстердам " на Дейвид О Ръсел, които ще излязат на екран надлежно през януари 2023 година и през ноември 2022 година /БГНЕС
Източник: bgnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР