Марго Роби и Райън Гослинг са секси и талантливи -

...
Марго Роби и Райън Гослинг са секси и талантливи -
Коментари Харесай

Най-унизителният момент за Марго Роби

Марго Роби и Райън Гослинг са секси и надарени - две задоволително положителни аргументи в Холивуд шумно да се приказва за тях.
 Марго Роби, Райън Гослинг,
Марго Роби и Райън Гослинг още веднъж дружно

Какво следва след " Барби "

И двамата се трансфораха в едни от най-обсъжданите звезди това лято, когато бяха снимани фотоси, на които ги виждаме по какъв начин се развихрят на снимачната площадка на идния им филм " Барби ".

Причината фрагментите да нашумят толкоз доста в интернет пространството, са колкото сладките им, толкоз и неуместните костюми, които бяха облекли. Но, да, по този начин е, актьорите са наясно с рисковете на специалността си. Марго Роби и Райън Гослинг трябваше да носят съответстващи си каубойски екипи, а по-късно и да се пързалят с ролкови кънки, облечени в ярки флуоресцентни тоалети. И всичко това, на открито, на обществено място, пред любопитните погледи на голям брой непознати.

Както и се чака, методът, по който тогава са изглеждали двамата артисти, просто е нямало метод да остане неусетен. Всъщност, реакцията на инцидентните минувачи е била толкоз бурна, че даже самата Марго Роби не я е очаквала. Е, предполагала е, че двамата с Райън Гослинг ще привлекат погледи, само че не и че ще се трансфорат в съществена атракция.

В изявление за американското телевизионно предаване The Tonight Show актрисата признава, че въобще не е била подготвена светът да я види по толкоз натурален метод в ролята ѝ на Барби, написа Entertainment Weekly.

Брад Пит и Марго Роби се впускат в неспирни купони

Трейлър на " Вавилон "

" Не мога да ви опиша какъв брой бяхме унизени апропо ", признава тя. " Изглеждахме като че ли се смеем, забавляваме се, само че от вътрешната страна умирахме. Помислих си: " Това е най-унизителният миг в живота ми. " Толкова неприличен. "
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР