Марго Роби и Райън Гослинг изглежда ще бъде дуото на

...
Марго Роби и Райън Гослинг изглежда ще бъде дуото на
Коментари Харесай

Марго Роби и Райън Гослинг отново заедно

Марго Роби и Райън Гослинг наподобява ще бъде дуото на 2023 година Тогава очакваме филма за Барби, в който двамата са в основните функции на русокосата кукла и гаджето ѝ Кен. Явно това е новата обичана холивудска екранна двойка, а почитателите й обезателно ще се зарадват на новината, че двамата ще застанат един до друг в нова продукция.
 Райън Гослинг, Марго Роби и какъв е хонорарът на актьорите за функциите на Барби и Кен във кино лентата
Колко ще получат Райън Гослинг и Марго Роби за функциите си в " Барби "

Още една тайнственост отколо кино лентата е разкрита

След като неотдавна завършиха фотосите на " Барби ", Марго и Райън са подготвени да се върнат в студиото дружно.

В края на май стана ясно, че се задава нов филм от емблематичната поредност " Бандата на Оушън " и в него ще забележим не какъв да е, а Марго Роби. Заглавието му все още не е известно, само че пък към този момент е ясно, че сътрудник на Роби ще бъде Райън Гослинг , оповестяват Puck.

Режисьор ще бъде Джей Роуч, чиято драма Bombshell от 2019 година донесе на блондинката номинация за Оскар за най-хубава актриса в поддържаща роля.

Новият филм ще съставлява предисторията на другите филми на " Бандата на Оушън " , чието деяние се развива в Европа през 60-те години, напомня Yahoo. Снимките евентуално ще започват напролет на 2023 година

Макар оригиниалът да е 60-те години на предишния век, " Бандата на Оушън " стана известен през 2001 година с версията на Стивън Содърбърг с Джордж Клуни, Мат Деймън и Брад Пит. Последваха няколко кино лентата, отдадени на бандата, като последният " Бандитките на Оушън " от 2018 година е с присъединяване на Сандра Бълок и Кейт Бланшет.
 Марго Роби,
" Бандата на Оушън " ще се завърне, само че...

Нов филм и нови лица

Преди да ги забележим като бандити, ще гледаме двойката Роби - Гослинг в розово в идния филм на Грета Гъруиг. " Б арби " ще се завърти по кината през юли 2023 година
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР