Марго Роби и Килиън Мърфи - тя звездата от Барби,

...
Марго Роби и Килиън Мърфи - тя звездата от Барби,
Коментари Харесай

Когато Барби срещне Опенхаймер на четири очи

Марго Роби и Килиън Мърфи - тя звездата от " Барби ", той от " Опенхаймер ", споделиха прекарване, което е неповторимо за историята на киното. На 21 юли 2023 година двата им кино лентата излязоха и вместо да се канибализират един различен във време, когато приходите в боксофиса бяха толкоз дребни, те в действителност се подтикнаха взаимно, създавайки световния феномен, прочут като " Барбенхаймер ".
 “Барби ” на Грета Гъруиг с Марго Роби и Райън Гослинг продължава да чупи международни върхове
Кой е най-гледаният филм за 2023 година досега

Продължава да чупи международни върхове

На хартия двата кино лентата не могат да бъдат по-различни. " Барби " на Грета Гъруиг, продуцирана от компанията на Роби LuckyChap Entertainment, е историята на най-популярната кукла в света, която, откакто потегля на странствуване, с цел да се възвърне от екзистенциална рецесия, се трансформира в жена.

Опенхаймер " на Кристофър Нолан пък е биографичен филм за Дж. Робърт Опенхаймер, физикът, управлявал изобретяването на атомната бомба. Общото сред тях обаче е, че режисьорите им направиха напълно истински филми, водени от тяхната досетливост, и новаторският дух на " Опенхаймер " и " Барби " беше този, който на собствен ред въодушеви публиката да бъде изобретателна и да създава толкоз доста творчество и за двата кино лентата.

От мемета и постове в  TikTok и Instagram, до костюмите, които хората носеха, с цел да отидат в кината още веднъж и още веднъж, с цел да преживеят Барбенхаймер - откакто Коронавирус съвсем унищожи гледането на филми - " Барби " и " Опенхаймер " потвърдиха, че към момента има вяра за киното. Както и че към момента могат да се реализират колосални печалби, след като в боксофиса в международен мащаб " Барби "  събра над 1.4 милиарда $, а " Опенхаймер " неотдавна надвиши 950 милиона $.

С други думи, Марго Роби и Килиън Мърфи имат доста за разискване, когато се срещат в новия епизод на Actors on Actors на Variaty, за да си приказват най-сетне очи в очи за двата кино лентата, които се трансфораха в безспорен шлагер. 

По време на диалога Марго Роби, твърди, че продуцент от " Опенхаймер " в началото я е помолил да реалокира премиерната дата на " Барби ", тъй че двата кино лентата да не се конкурират.

" Казах му: " Ние няма да местим нищо, само че в случай че ти се страхуваш, реалокира своята премиера. Реших, че това в действителност е страхотна двойна за среща - " Опенхаймер " против " Барби " ",  споделя актрисата от " Вавилон " на Килиан Мърфи.
 Барби Опенхаймер в действителност съществува - коя е и по какъв начин иглежда
Коя е същинската Барби Опенхаймер (да, тя съществува)

И какво общо има с " бащата на атомната бомба "

Звездата от  " Остри козирки " не можеше да не се съгласи, като смеейки се, прибавя: " Беше добър инстинкт от твоя страна. "

Освен това двамата артисти искрено си приказват за благосклонностите, които изпитват към режисьорите Грета Гъруиг и Кристофър Нолан, за какво обичат да работят с тях, като разкриват и някои от най-любимите им моменти, до момента в който снимат филмите. А като към това прибавим и невероятните фотоси на Алекси Любомирски, се получава същинска магия.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР